Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

EBS Romānia sărbătoreşte 10 ani de activitate

03 Iunie 2010



EBS România împlineşte luna aceasta 10 ani de activitate pe piaţa software, timp în care a crescut de la o mică filială cu 12 angajați la o companie cu 300 de angajați, cu 2 sedii la Cluj și filiale la Brașov și Sibiu, devenind partener SAP, Microsoft, IBM, Oracle și clienți în România, Germania și Austria. EBS dezvoltă, comercializează, implementează şi oferă consultanţă pentru soluţiile SAP, produsele proprii Clarvision ERP şi Clarvision Salarizare, precum şi pentru aplicaţiile Clarvision CRM şi Clarvision BI, soluţii dezvoltate în parteneriat cu Microsoft, respectiv Oracle.


În primele 5 luni din 2010 cifra de afaceri a companiei EBS a crescut cu 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungând la 2,72 mil euro. În contextul în care situaţia piaţei locale de ERP este critică, compania clujeană estimează totuşi o creştere a cifrei de afaceri în primul semestru al acestui an cu 6,6% faţă de anul 2009, la valoarea de 3,25 mil euro.



“Chiar daca piaţa locală de IT este în continuare afectată de criza financiară, activităţiile la extern au început să mişte, astfel că pentru sfârşitul anului estimăm o creştere uşoară de 4% a cifrei de afaceri, la aprox. 6,2 Mil EUR. Suntem pe drumul bun, avem în spate 10 ani de experienţă, un sistem ERP propriu şi o piaţă pe care o cunoaştem foarte bine. Suntem încrezători în echipa şi în know-how-ul EBS astfel încât să trecem cu bine peste această perioadă dificilă”, a declarat Daniel Metz, CEO EBS Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite