Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Sony Creative Software, aplicații multimedia

07 Iunie 2010



Sony Creative Software, furnizorul aplicatiilor profesionale de editare video si audio dedicate editarii de continut digital, a anuntat astazi noile versiuni 2010 pentru editarea de fisiere video, muzica, podcast-uri, poze si multe altele. Fiecare aplicatie a fost proiectata special pentru a veni in sprijinul oricui pentru a-si aduce inspiratia creativa la viata. Noua linie software include produsul de editare video Vegas Movie Studio HD Platinum 10, DVD Architect 5 DVD si softul de creare Blu-ray Disc, softul de editare si productie audio Sound Forge Audio Studio 10 si softul de creare si mixare audio ACID Music Studio 8. Pe langa aplicatiile software individuale, Sony a prezentat si doua pachete de programe specializate ce furnizeaza o gama variata de unelte de productie la un pret accesibil, inclusiv Vegas Movie Studio HD Platinum 10 Production Suite si Imagination Studio Suite 2.


Prin upgrade-uri extinse pentru intreaga linie de produse de larga utilizare, noua colectie de softuri de la Sony ofera utilizatorilor unelte intuitive si avansate pentru crearea aproape oricarui tip de proiect multimedia. Fiecare aplicatie software permite importarea facila a unei game variate de fisiere audio, video sau imagini statice pentru un proces simplu si unitar, ce transforma procesul de creare intr-unul extrem de placut de la inceput pana la final.


Sony Creative Software


Vegas Movie Studio HD Platinum 10


Vegas Movie Studio HD Platinum 10 este o aplicatie de editare video usor de utilizat, cu caracteristici complete ce furnizeaza unelte pentru crearea de proiecte cu aspect profesional, de inalta claritate dar si suport continuu pentru media de claritate standard. Noi unelte puternice precum stabilizarea de imagini, redarea accelerata GPU (Unitate de Procesare Grafica), creator de diapozitive, unelte complexe de corectie a culorii, scriere pe secvente pe DVD, explorare sporita a dispozitivelor si creare Blu-ray, ofera acum modalitati extinse pentru livrarea de proiecte uimitoare.


Acid Music Studio 8


ACID Music Studio 8 ofera utilizatorilor un set de unelte curpinzatoare pentru crearea de muzica si mash-up-uri. Cateva dintre caracteristicile sale, precum consola de mixare audio si MIDI, uneltele imbunatatite de remixare si adaptare a duratei ce adauga mai multe optiuni care garanteaza ca utilizatorii sunt limitati numai de imaginatia proprie in producerea de proiecte muzicale originale. Aplicatia soft de top in multitrack, secvente audio (bucle) si beatmatching, ACID Music Studio 8 ofera acum peste 3,000 de secvente audio de inalta calitate, optimizate pentru a putea fi prelucrate in ACID Music Studio, incluzand plug-inurile Studio Devil™ British Valve Custom guitar amp, si TruePianos™ Amber Lite piano. Va puteti uploada proiectul, de asemenea, pe site-ul de socializare si muzica ACIDplanet.com direct din cadrul interfetei.


Sound Forge Audio Studio 10


Sound Forge Audio Studio 10 ofera unelte profesionale pentru realizarea proiectelor audio cu usurinta. Noile imbunatatiri ale fluxului de lucru, inclusiv ferestre ce pot fi minimizate/maximixate, rata de transmisie maxima imbunatatita si vrajitorul pentru restaurarea vinilului de o calitate sporita, ofera utilizatorilor posibilitatea de a inregistra fisiere audio, a edita si crea cu control sporit. Softul este perfect pentru oricine doreste sa inregistreze, sa editeze si sa converteasca fisiere audio din aproape orice sursa. Pregatiti fisiere audio pentru a le exporta catre PSP®, iPod®, iPhone®, si scrieti CDuri audio sau creati fisiere pentru Web.


Pachetul de productie Vegas Movie Studio HD Platinum 10



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite