Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

MaxCad oferă licențe software pentru Universitatea Tehnică Cluj

07 Iunie 2010Advanced Road DesignMaxCAD, unic distribuitor în România al aplicaţiei Advanced Road Design (ARD), a donat licenţe educaţionale de proiectare drumuri şi poduri în valoare comercială de 30.000 de euro către Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Licenţele software Advanced Road Design (ARD) vor fi utilizate la diferite discipline în cadrul catedrei Drumuri Poduri Căi Ferate, cum sunt: Drumuri II, Drumuri III, Programe de calcul utilizate la drumuri, Drumuri Urbane. Vor beneficia de acest program studenţii din anii III şi IV DPCF în cadrul proiectelor de la ciclul de licenţă, cât şi studenţii de la Master – Ingineria Infrastructurii Transporturilor. „Am încredere deplină că acest moment va conduce la îmbunătăţirea cunoştinţelor studenţilor, necesare în realizarea proiectelor de an, a tezelor de licenţă şi de dizertaţie, la specialităţile ce ţin de proiectarea drumurilor şi podurilor”, a declarat Florin Balcu, director general MaxCAD.


Anterior, MaxCAD a organizat programe de donaţie de software ARD şi alte aplicaţii de proiectare în infrastructură către Universitatea Tehnică de Construcţii din Bucureşti, Universitatea Tehnică a Moldovei din Republica Moldova şi Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi.


Advanced Road Design (ARD) reprezintă soluţia completă pentru proiectarea drumurilor pe platforma AutoCAD Civil 3D.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite