Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

MobilPay, premiat īn Silicon Valley

08 Iunie 2010MobilPay, procesatorul autohton de tranzacţii online prin card bancar şi plăţi prin SMS operat de compania Netopia Sistem, s-a situat în top 3 cele mai votate tehnologii din cadrul primei expoziţii dedicate start-up-urilor prezente în Silicon Valley. În cadrul reuniunii Plug and Play Spring 2010, desfăşurate în perioada 20 mai - 3 iunie au fost prezentate audienţei peste 40 de afaceri din domenii cât mai diverse, de la Internet, media, la software şi jocuri.
Antonio Eram, Netopia
MobilPay a primit votul favorabil din partea a peste 50 de investitori şi antreprenori de top din Silicon Valley, fiind apreciat drept un serviciu avansat care combină un sistem de plată mobil cu o platformă de marketing flexibilă, creată pentru a creşte substanţial vânzările comercianţilor care o adoptă. Printre participanţii din cadrul evenimentului s-au numărat Nandhu Nandhakumar, senior vice president LG Electronics şi Mitchell Kertzman, managing director la Hummer Winblad Venture Partners.


Alături de mobilPay, printre câştigătorii Plug and Play Expo se numără WaveSecure, business cu sediul central în Singapore şi canadienii de la Perspecsys.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite