Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Cosmote lansează o aplicație pentru gestionarea abonamentelor

09 Iunie 2010Cosmote a lansat special pentru clienții business cu o nouă aplicaţie web, MVPN Budget Control, integrată în portalul WebCare, care permite gestionarea flotei de telefoane mobile, alocarea de minute și resurse alocate fiecăruia, cu scopul de a optimiza bugetul de comunicare. MVPN Budget Control a fost creat special pentru a optimiza bugetul de comunicare în contextul economic actual, a explicat Isabela Furtună, Postpaid market development & retail international offering manager, Cosmote România.


Aplicaţia MVPN Budget Control a Cosmote permite alocarea minutelor din planul tarifar şi a creditului dorit fie la nivel de număr de telefon pentru consum individual, fie la nivel de „share grup”, pentru consum în ordinea utilizării de către membrii grupului. În cursul lunii de facturare se poate suplimenta creditul sau numărul de minute pentru numerele cu nevoi de comunicare extinse, fără a influenţa alocarea de care beneficiază în mod normal, lună de lună, numărul sau grupul respectiv. Astfel, aplicaţia Cosmote oferă clienţilor cele mai diversificate opţiuni şi facilităţi, utile în administrarea optimă a costurilor de comunicare.


MVPN Budget Control oferă o multitudine de opţiuni pe care clientul le poate utiliza: personalizarea numerelor de telefon, modificarea profilului de call screening, crearea de grupuri de „share”, alocarea lunară a minutelor sau creditului, transferul de minute între numerele de telefon pentru luna în curs, vizualizarea în timp real a serviciului Infocost şi consultarea rapoartelor de consum.
Cosmote WebCareParerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite