Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Asseco SEE la Provision Security Days

10 Iunie 2010



Asseco SEE a participat la evenimentul Provision Security Days, un eveniment special pentru clienţii şi partenerii Provision in cadrul caruia au fost prezentate ultimele noutati in domeniul securitatii informatiei. Evenimentul s-a desfasurat in statiunea Olimp (4-6 iunie 2010).


“Ca integrator de sisteme, solutii si servicii IT, Asseco SEE este o companie interesata sa ofere clientilor sai, actuali si potentiali, si solutii performance de securitate care sa raspunda la cerintele de protejare a datelor, riposta la atacurile informatice si raspuns la incidente, probleme de maxima actualitate. Securitate inainte de toate poate fi sloganul prezentului in lumea IT. Speram sa dezvoltam colaborarea cu Provision”, a declarat un oficial al firmei.


Asseco SEE (Romania) este rezultatul unui proces de achizitii si fuziuni care a inceput in anul 2007, cand grupul polonez Asseco (unul din cele mai mari din Europa) a achizitionat companiile Net Consulting si FIBa Software, care au fuzionat incepand de la 1 ianuarie 2010 sub denumirea de Asseco SEE srl. In decembrie 2009, grupul Asseco South Eastern Europe a mai achizitionat inca o companie romaneasca, Probass, specializata in dezvoltarea de solutii pentru sectorul financiar-bancar, care se afla in prezent in proces de fuziune cu Asseco SEE.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite