Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

Dell propune soluții pentru data centere

11 Iunie 2010



Clienţii din “era virtuală” au nevoie de soluţii IT care să sporească eficienţa, să aducă rapid valoare adăugată companiei şi să stimuleze inovaţia, fără ca organizaţiile să se limiteze la utilizarea tehnologiilor patentate. Valorificând cei peste 25 de ani de experienţă în domeniu IT, Dell a lansat astăzi noi soluţii tehnologice, servicii, instrumente de management şi soluţii business, care răspund necesităţilor clienţilor şi îi ajută să reducă timpul necesar creării, gestionării şi mentenanţei unui centru de date eficient.


Dell Business Ready
Valorificând parteneriatele în domeniul stocării, serverelor, reţelelor şi serviciilor, Dell a pre-integrat componente hardware şi capabilităţi destinate managementului de sistem, vitale pentru implementarea şi operarea diverselor elemente ale centrelor de date, ca soluţie holistică. Această abordare are ca scop creşterea semnificativă a eficienţei bugetului de OPEX şi CAPEX – şi este în linie cu misiunea Dell de a reduce bugetele destinate menţinerii unui status quo şi de a creşte investiţiile în proiecte inovatoare.


Consumatorii doresc să unifice operaţiunile centrelor de date, astfel că îmbinarea platformelor de stocare de ultimă generaţie cu modele de calcul bazate pe infrastructuri inteligente devine tot mai importantă. Noile produse de stocare Dell EqualLogic TM, soluţiile pentru reţele Dell PowerConnect TM şi serverele blade Dell PowerEdgeTM, toate bazate pe standardele industriei, alături de noile servicii Dell de stocare, virtualizare şi suport, sporesc agilitatea la nivel de aplicaţii şi organizaţie – astfel încât clienţii se pot concentra mai mult asupra inovaţiei şi mai puţin asupra mentenanţei de bază.


Pentru a ajuta consumatorii să împlementeze mai rapid soluţii complet integrate, destinate virtualizării centrelor de date, Dell introduce Configuraţiile Business Ready. Configuraţiile Business Ready vor sprijini consumatorii în reducerea complexităţii şi minimizarea procesului de “încercare şi eroare” implicat în implementarea proiectelor de virtualizare prin îmbinarea celor mai performante tehnologii în domeniul serverelor, stocării, reţelelor şi virtualizării în pachete preconfigurate şi complet validate, pentru a asigura o implementare mai rapidă a soluţiilor. De asemenea, aceste soluţii permit clienţilor care utilizează hipervizoare VMware sau Microsoft să maximizeze beneficiile infrastructurii existente şi să accelereze beneficiile virtualizării. Dell oferă soluţii atât clienţilor care abia au început implemetarea infrastructurii virtualizate pentru consolidare, cât şi clienţilor mai maturi, care doresc disponibilitate extinsă, configurare dinamică şi capabilităţi de recuperare a datelor în caz de dezastru.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite