Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

HP promovează imprimantele laser pentru zona IMM

14 Iunie 2010



HP lansează astăzi la nivel global campania “HP LaserJet te răsplătește” pentru a demonstra în ce fel o imprimantă multifuncțională Color LaserJet iți poate economisi valoarea investită. Campania are ca scop prezentarea oportunităților ROI (return on investment) pentru imprimantele multifuncționale HP Color LaserJet. Acest program vizează oamenii de decizie din IMM-uri și departamentele de suport tehnic, cât și de extindere a gradului de conștientizare a ideii că HP LaserJet este o investitie autentică de business.
HP LaserJet
Toate seriile de imprimante recent lansate dețin tehnologia HP Smart Install, cu ajutorul căreia imprimanta, practic, se auto instalează. Această tehnologie, de tip „Plug&Work”, ajută clienții să economisească timp prin faptul că aceștia iși pot imprima documentele în mai puțin de 2 minute de la conectarea pentru prima oară a echipamentului lacalculator prin cablul USB, fără a fi necesar nici un CD de instalare. Seria de imprimante HP LaserJet 1102 este una dintre cele mai economice imprimante din lume. Echipamentul poate economisi cu până la 72% mai multă energie față de modelul anterior cu ajutorul tehnologiei HP Auto-On/Auto-Off. Imprimanta folosește și cartușe HP Originale cu toner economic care reduce cu 35% consumul de energie față de produsele anterioare.


Tehnologia Instant-On este inclusă la toate seriile de imprimante. Acestă tehnologie ajută firmele să economisească energie cu până la 50%.


HP LaserJet P1606dn oferă o eficientă funcție de imprimare duplex, astfel încât pot fi economisiți bani și spațiu prin imprimare pe ambele fețe ale hârtiei, economisind hartie cu până la 50%.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
ANONIM
De ce nu este afisat si pretul?
16 Decembrie 2012, 10:15:16