Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

Fujitsu Eternus adaugă soft Symantec pentru backup

14 Iunie 2010



Fujitsu anunță astăzi integrarea în echipamentul pentru deduplicarea datelor Fujitsu Eternus CS800 a soluțiilor Symantec NetBackup, prin Symantec OpenStorage (OST) Application Programming Interface (API). Având în vedere numărul tot mai mare de întreprinderi mici și mijlocii care fac trecerea de la backup-ul pe casete magnetice către cel pe hard-disc-uri, integrarea Eternus CS800 cu Symantec NetBackup le aduce acestora o soluție puternică de backup bazată pe disc, flexibilă și ușor de administrat. NetBackup este conceput special pentru organizații care au nevoie să stocheze cantități mari de date în perioade cât mai scurte de timp.
Eternus
Această soluţie integrată reprezintă un element de bază în portofoliul Fujitsu în ceea ce priveşte eficiența sistemelor destinate protecției datelor din companiile mijlocii și mari, care le permite clienților să creeze, să implementeze și să mențină infrastructuri dinamice menite să anticipeze viitorul și care să fie adaptate la nevoile acestora.


Sistemul de deduplicare a datelor - Fujitsu ETERNUS CS800 poate fi administrat în totalitate de Symantec NetBackup, mulțumită introducerii OST API. Acesta permite backup-uri mai rapide ale lui ETERNUS CS800 precum și opțiuni de stocare pe bandă pentru cerințele de păstrare pe termen lung, și copierea folosind un alt sistem pentru protecție în caz de catastrofă.


Drept rezultat, clienții medii care operează intensiv cu date își pot proteja acum datele mai ușor și mai inteligent, prioritizând backup-ul de date după importanță și după nevoile de stocare. Managementul centralizat ETERNUS CS800 prin intermediul NetBackup ușurează de asemenea administrarea, iar interfața originală permite backup-uri mai rapide decât dacă s-ar folosi NAS.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite