Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Gecad Net lansează o soluție de virtualizare pentru IMM

16 Iunie 2010



Şerban Prejoianu, director executiv la Gecad NetGecad Net anunţă lansarea serviciului Virtual Desk şi a website-ului http://www.virtualdesk.ro, cu scopul de a promova soluţiile de virtualizare în rândul companiilor mici şi mijlocii. Virtual Desk oferă IMM-urilor acces mai facil la o serie de produse Microsoft de comunicare şi colaborare pe care, multe dintre ele nu le-au putut utiliza până acum, din cauza efortului financiar prea mare pe care îl presupunea achiziţia de software şi servicii cu licenţă. Aplicaţiile şi serviciile sunt găzduite "în nor", pe serverele Microsoft, ceea ce aduce de asemenea economii importante prin eliminarea costurilor cu administrarea serverelor, efectuarea de actualizări de software, instalarea de patch-uri şi aşa mai departe, explică Şerban Prejoianu, director executiv la Gecad Net.


Prin serviciul Virtual Desk, companiile au acces la Microsoft Online Services (Microsoft Business Productivity Suite), firmele putând crea conturi pentru angajaţii lor astfel încât aceştia să beneficieze rapid de email, spaţiu de stocare, posibilitatea accesării fişierelor de pe orice terminal – nu numai de pe cel din companie, dar şi de o protecţie puternică în privinţa datelor stocate.


Costuri


Orice companie poate aplica online pe site-ul http://www.virtualdesk.ro pentru testarea gratuită a serviciului, pe o perioadă de 30 de zile.


Ulterior celor 30 de zile de testare gratuită, costurile sunt următoarele:


- Exchange Online: 4,26 EURO/ user/ lună


- Office SharePoint Online: 4,47 EURO/ user/ lună


- Office Communications Online: 1,7 EURO/ user/ lună


- Office Live Meeting Online: 3,84 EURO/ user/ lună


Întreaga suită Business Productivity Online Suite, care cuprinde toate serviciile de mai sus, costă 8,52 EURO/user/lună. Preţurile nu includ TVA.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite