Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Kaspersky pentru Mac, succes īn Europa

16 Iunie 2010



Un studiu realizat de compania de cercetare de piata GfK în perioada noiembrie 2009 – februarie 2010 arată că soluţia de securitate pentru sistemele Apple Macintosh creată de Kaspersky Lab este cea mai bine vândută în Europa. Imediat după lansarea suitei Kaspersky Anti-Virus pentru Mac, în octombrie 2009, Kaspersky Lab a atins o cotă de piaţă de peste 45% în Franţa, Germania, Marea Britanie, Italia, Spania şi Olanda, arată studiul GfK. Mai mult decât atât, compania a vândut pe aceste pieţe mai multe produse decât oricare dintre competitorii săi.


Kaspersky MacSăptămânal se vand circa 110000 de computere Macintosh, acesta fiind un motiv solid pentru care infractorii cibernetici devin din ce în ce mai interesaţi de platforma de operare Mac OS. Kaspersky Anti-Virus pentru Mac nu doar protejează utilizatorul în faţa pericolelor specifice acestei platforme (viruşi, troieni sau viermi), ci combate şi ameninţările informatice care ţintesc sistemele Windows sau Linux. Mac-urile oferă cibercriminalilor posibilitatea de a se infiltra în infrastructurile reţelelor interne sau a reţelelor sociale, pentru a distribui malware către alte PC-uri sau a fura informaţii personale. KAV pentru Mac monitorizează sistemul de fişiere pentru a detecta inclusiv malware specific PC-urilor, reducând riscul răspândirii de e-mail-uri infectate sau documente către utilizatorii de sisteme Windows.


Kaspersky Lab a creat pentru soluţia de securitate o interfaţă intuitivă şi uşor de folosit, acest detaliu fiind esenţial pentru o aplicaţie scrisă pentru sistemele Mac. Produsul este uşor de folosit şi configurat de către toţi utilizatorii, experimentaţi sau începători, iar informaţii despre nivelul de protecţie sau orice alte funcţii ale programului sunt prezentate într-un format grafic accesibil şi uşor de înţeles.


Kaspersky Anti-Virus pentru Mac include un mod automat de operare şi interacţiune cu aplicaţiile, adică toate deciziile referitoare la diferite acţiuni sunt luate automat, fără a deranja utilizatorul cu solicitări inutile.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite