Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

IBM cumpără Coremetrics pentru zona Analytics

16 Iunie 2010IBM a confirmat oficial achiziția Coremetrics, o firmă specializată în software de analiză web. De data aceasta, detaliilefinanciare ale achiziției nu au fost făcute publice, dar pentru IBM este cea de-a55-a achiziții din ultimii opt ani. Este de fapt a treia achiziție pentru zona de soluții web, după preluarea Cast Iron Systems și a Sterling Commerce.Compania Coremetrics vaîmbunătăți rapoartele Analytics pentru a oferi utilizatorilor de soluții pe zona de web săinteracționeze mai bine cu clienții sau potențialii clienți.


Hayman, IBMCoremetrics va fi integrat în divizia WebSphere, a anunțat Craig Hayman, managerul acestei divizii IBM. Tehnologia va fi inclusă în instrumentele de analiză business oferite de IBM clienților companiei. Hayman a explicat că toate companiile sunt interesate de unelte care să le îmbunătățească procesele de marketing și care să le permită să obțină informații detaliate despre cerințele clienților și interesele acestora. Companiile trebuie să încerce continuu îmbunătățire experienței utilizatorilor și să răspundă rapid la schimbările din industrie, pentru a se diferenția. În următorii cinci ani, circa 88% dintre directorii executivi care au participat la un studiu IBM au declarat că vor încerca să se apropie mai mult de clienți, circa 82% vor să înțeleagă mai bine nevoile clienților, iar 85% sunt interesați să dea mai multă vizibilitate companiilor pe care le conduc.
Coremetrics oferă de asemenea informații din social media, folosind un sistem de integrare a datelor bazat pe platformă cloud. Acest lucru le va permite utilizatorilor să încorporeze informațiile în procesele lor de business și să creeze campanii de marketing de succes.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite