Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

LiveHosting deschide încă un datacenter în Timisoara

17 Iunie 2010



HostingPentru a acoperi planul de dezvoltare pentru următorii ani şi datorită tendinţei firmelor din România de a-şi migra serverele, aplicaţiile şi website-urile din străinătate în România, LiveHosting a investit şi a deschis cel de-al ÎI-lea centru de date din Timişoara, acesta fiind localizat într-o clădire de maximă securitate. Centrul de date oferă condiții de siguranţă fizică a serverelor şi a echipamentelor de alimentare cu energie electrică aferente unei unităţi critice de importantă naţională, dar și rezistentă la cutremur de maxim 8.5 grade Richter. Are sistem de alimentare cu energie electrică ce poate garanta o disponibilitate de 99.9999% conectat la două staţii de transformare şi protejat cu 4 surse de alimentare neintreruptibile industriale de 40KW fiecare şi un generator de curent de 140KW. Data centerul dispune de multiple legături de fibră optică şi peering privat cu mai mulţi operatori telecom semnificativi din România, sistem de climatizare redundant industrial adecvat HVAC, multiple sisteme de control şi supraveghere video. Suprafaţa este de 120 de metri pătraţi și a primit deja mai multe certificări ISO.


Odată cu deschiderea noului centru de date, LiveHosting şi-a diversificat ofertă de servere dedicate oferind spre închiriere mai multe tipuri de servere de brand precum Dell, HP, IBM sau Fujitsu-Siemens. Deasemenea serviciile de colocare servere şi echipamente IT sunt disponibile prin cadrul a patru tipuri de abonamente. "Consider că deschiderea noului centru de date este un moment oportun pentru companiile care doresc să îşi reducă costurile cu închirierea serverelor dedicate găzduite în centre de date din străinătate sporind totodată viteză de acces prin internet a website-urilor şi serviciilor acestora", a spus Dan Petru, director general a LiveHosting Datacenter S.R.L.



LiveHosting este în prezent cel mai dezvoltat provider de hosting pe servere Microsoft Windows Server din România oferind servicii de Microsoft Hosted Exchange, Microsoft Hosted SharePoint şi Microsoft Hosted Dynamics CRM de câţiva ani şi fiind primul provider din România care a furnizat abonament de hosting cu suport pentru ASP.NET 4.0.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite