Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Kaspersky Lab Matters, webcast-uri de securitate IT

21 Iunie 2010Kaspersky LabKaspersky Lab va realiza o serie de webcast-uri în limba engleză, intitulate Lab Matters, în care experţii companiei vor analiza şi discuta cele mai importante subiecte şi probleme de securitate informatică ale momentului. Acestea vor fi transmise online şi vor putea fi vizionate de orice utilizator conectat la Internet.


Lab Matters este un proiect de tip „knowledge-base”, creat special pentru a informa publicul cu privire la cele mai noi tendinţe din industria IT, evoluţia malware-ului şi avansul tehnologiilor de combatere a cibercriminalităţii. Gazdele dezbaterilor vor fi specialiştii Kaspersky Lab, care vor acoperi o serie de subiecte interesante, precum măsurile de protecţie care trebuie luate atât de către utilizatorii individuali, cât şi de către companii, pentru a se proteja împotriva tuturor tipurilor de malware, spam, phishing sau atacuri ale infractorilor cibernetici.


Webcast-urile Kaspersky Lab vor putea fi vizionate pe Youtube: http://www.youtube.com/KasperskyLabHQ.


Experţii Kaspersky Lab se vor adresa atât utilizatorilor mai puţin experimentaţi, cât şi experţilor şi administratorilor de reţele. În primul episod al seriei de webcast-uri va fi abordat subiectul atacurilor cibernetice direcţionate. Astfel, publicul va învăţa ce este un atac direcţionat, ce urmăresc cibercriminalii prin lansarea lor, cum să identifice ameninţările informatice specifice pentru astfel de tentative şi, bineînţeles, care sunt măsurile de siguranţă necesare pentru protecţie.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite