Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Star Storage și Plaut lansează soluții SAP īn regim SaaS

21 Iunie 2010



Catalin Paunescu, CEO Star StorageStar Storage a semnat un parteneriat cu Plaut Consulting pentru a oferi companiilor autohtone un pachet pentru gestiunea afacerilor (ERP) furnizat de liderul industriei, SAP, dar în regim SaaS (software as a service). "Într-o perioadă în care viteza de reacţie este extrem de importantă, noi le oferim acces instant la o aplicaţie care îi ajută să îşi analizeze datele mult mai rapid şi să ia decizii fundamentate", a explicat Cătălin Păunescu, managing director Star Storage. Sub presiunea unor nevoi software urgente şi cu bugete IT din ce în ce mai restrânse, companiile din România vor trece destul de repede peste barierele acestui model de business.


Compania a selectat soluția SAP pentru avantajele oferite de o aplicație sofisticată, cu funcționalități extinse și procese complexe de business, dar în același timp a ales o metodă de furnizare simplificată, cu abonament lunar, la costuri accesibile. Star Storage oferă și consultanță și suport specializat, plus securitate IT și soluții de protejarea datelor. Oferta este disponibilă și pentru clienții actuali SAP care pot micra pe platforma SaaS, dar și pentru clienți noi.


Star Storage este un hub de soluţii hosted şi tehnologie de ultimă generaţie. Compania vine cu expertiza operaţională de la cei mai buni dezvoltatori de tehnologie la nivel internaţional. Centrul de Date Star Storage este dotat cu echipamente inovatoare de la Hitachi, EMC, Cisco, Brocade, Quantum, IBM, etc. şi oferă cel mai înalt grad de performanţă şi securitate a infrastructurii şi aplicaţiilor.
Star Storage deţine competenţe în instalare, configurare de aplicaţii şi infrastructură, mentenanţă şi suport. “Zona financiar-bancară va fi prima adresată din punctul de vedere al funcţionalităţilor şi proceselor acoperite pentru că aici vedem un mare potenţial în perioada imediat următoare”, spune Robert Novak, managing director, Plaut Consulting Romania. "Vom oferi în acest sens două tipuri de servicii: asigurarea mediului de producţie în regim software as a service şi asigurarea unui centru de continuitate operaţională şi recuperare în caz de dezastru", spune el.


Centrul de Date Star Storage este scalabil, are o suprafaţă de peste 800 mp şi oferă toate facilităţile unui centru de date de nivel 3 (Tier 3) în concordanţă cu cerinţele standardelor internaţionale în vigoare TIA-942 (Telecommunications Industry Association) şi Uptime Institute. Centrul de date Star Storage deţine facilităţi redundante pentru furnizarea de energie electrică (UPS şi electroalimentare de urgenţă cu generatoare diesel), un sistem de climatizare şi control al mediului, precum şi un sistem avansat de securitate, protecţie antiseismică şi prevenire / stingere incendiu.


Sistemele de securitate şi control sunt bazate pe sisteme biometrice şi de proximitate, monitorizare video şi sisteme avansate de detecţie a intruziunilor. Centrul de date beneficiază de prezenţa principalilor furnizori naţionali de servicii de date şi internet.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite