Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Trend Micro oferă securitate pentru proiecte de virtualizare

21 Iunie 2010



Trend Micro a anunţat recent extinderea portofoliului de soluţii pentru securizarea mediilor de desktop-uri virtuale din dorinţa de a permite companiilor foarte mari (din categoria Enterprise) să beneficieze la maximum de propriile infrastructuri desktop. Cel mai nou produs lansat de companie pentru protecţia mediului desktop virtual este Trend Micro Office Scan 10.5 ce va fi disponibil şi în România începând din luna august 2010.


 Trend Micro OfficeScan 10.5Trend Micro OfficeScan 10.5, construit în jurul infrastructurii Trend Micro Smart Protection Network, este conceput pentru a rezolva problemele de securitate de la nivelul staţiilor de lucru dintr-o infrastructură desktop virtualizată (Virtual Desktop Infrastructure - VDI). Pe baza testelor efectuate intern, corporaţiile care utilizează OfficeScan au acum posibilitatea să îşi dubleze numărul de staţii virtuale de pe un host, fără să pună în pericol securitatea propriei infrastructuri IT şi fără să afecteze performanţa din interiorul organizaţiei.


Strategia Trend Micro pentru virtualizarea la nivel de desktop este cuprinzătoare în ce priveşte tehnologiile de protecţie, flexibilă în implementare şi cu o eficienţă dovedită, compania fiind prezentă pe piaţa securizării virtuale a mediilor desktop din 2009 şi oferind cel mai bun rezultat al investiţiei.


„Cele mai recente inovaţii în materie de virtualizare şi mediu desktop virtual arată că strategia noastră este concentrată pe asigurarea unei protecţii maxime mediilor in-the-cloud. Obiectivul nostru este de a da clienţilor posibilitatea să beneficieze din plin de virtualizare, fără ca menţinerea unui grad ridicat de securitate să le constrângă performanţa sau scalabilitatea”, spune Steve Quane, Chief Product Officer, Trend Micro.


„Considerăm că mediile virtuale desktop vor deveni tot mai populare în viitor”, adaugă oficialul Trend Micro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite