Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

BitDefender lansează īn beta Total Security 2011

22 Iunie 2010



BitDefenderBitDefender a lansat campania de testare (Beta) a produsului BitDefender Total Security 2011. Acesta ofera Antivirus, Firewall, Protectie Proactiva, Backup si Optimizarea sistemului. Aceasta campanie este o oportunitate pentru utilizatori sa ia contact in premiera cu noua solutie de securitate BitDefender si de a participa activ in construirea noii generatii de produse BitDefender 2011 conform nevoilor acestora. Pentru utilizatorii casnici, BitDefender ofera solutii complete de securitate ce asigura protectie impotriva virusilor, a programelor spion, impotriva atacurilor tip hacker si a altor amenintari informatice care pot duce la furtul identitatii, pierderea informatiilor confidentiale si reducerea performantei calculatorului. Produsele BitDefender folosesc tehnologii proactive multiple pentru a indentifica atacurile informatice noi care nu se regasesc in lista de semnaturi standard.


Printre noutățile ediției se numără instalarea rapidă, Search Advisor, care avertizează asupra paginilor de Internet nesigure, Performance Optimizer pentru ca PC-ul să meargă mai bine. De asemenea, in premieră, gradul de protecție se adaptează automat resurselor PC-ului. Acest lucru permite protecție maximă fără încetinirea PC-ului.


Utilizatorii interesati se pot inscrie la campania de testate BitDefender 2011 pe link-ul: http://beta.bitdefender.com .



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite