Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

SMC: switch Gigabit cu 28 de porturi

22 Iunie 2010



SMC Networks a anuntat astazi lansarea produsului TigerSwitch 10/100/1000 (SMC8028L2) primul switch Gigabit Ethernet de nivel 2, cu 28 porturi, din lume care combina managementul IPv6, compatibilitatea Green Ethernet si designul silentios, fara ventilator. Oferind o latime agregata de banda de 56 Gbps, SMC8028L2 combina performanta de retea cu o gama de facilitati de management si securitate care il fac deosebit de scalabil si cu o eficienta remarcabila.


SMC8028L2Accepta noua generatie de retele acceptand management IPv6 si fiind retro-compatibil cu IPv4, SMC8028L2 este pregatit pentru orice implementare ulterioara a celui mai recent protocol Internet.
Caracteristici green fara precedent suporta Green Ethernet, care dezactiveaza conexiunile inactive si ajusteaza consumul de energie in functie de lungimea cablului, reducand consumul de energie cu pana la 50%. Datorita designului fara ventilator, care contribuie la randul sau la reducerea consumului de energie si a zgomotului, SMC8028L2 ofera o combinatie de capabilitati ecologice inexistenta la alte switch-uri din categoria sa.


Management si securitate imbunatatite tehnologia complexa QoS permite limitarea ratei fluxului, conservand latimea de banda a retelei si asigurand un control maxim asupra resurselor retelei. Printre facilitatile de securitate imbunatatite se afla IEEE 802.1x, care permite autentificarea utilizatorului in functie de numarul portului, adresa MAC sau solicitant. Capabilitatea VLAN gazda permite de asemenea organizatiilor sa separe vizitatorii sau clientii prin ID-uri VLAN diferite.


Pret si disponibilitate: SMC8028L2 este disponibil la un pret recomandat de producator de 532,99 Euro+TVA.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite