Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Tnuva alege Citrix XenApp de la Genesys

23 Iunie 2010



CitrixGenesys Systems a implementat in cadrul companiei Tnuva Romania ultima versiune a platformei de virtualizare a aplicatiilor Citrix XenApp. Datorita unor incompatibilitati intre sistemul de facturare si platforma existenta Citrix Presentation Server 4.0 activitatea companiei Tnuva in relatia cu filialele era mult ingreunata. In vederea solutionarii problemelor existente, reprezentantii echipei Genesys Systems alaturi de cei ai companiei beneficiare au realizat o analiza amanuntita a infrastructurii IT reusind sa identifice de unde provine problema semnalata precum si necesitatea realizarii unui upgrade a aplicatiilor software si a echipamentelor hardware.


Ca urmare a implementarii noii platforme Citrix XenApp, compania client a obtinut numeroase beneficii atat din punct de vedere al performantei (si implicit al productivitatii) pentru utilizatorii aplicatiilor cat si pentru reprezentantii departamentului tehnic ca simplificare a procesului de administrare a aplicatiilor (update la versiunile noi, deployment pentru noii utilizatori, etc.).
Migrarea catre noua versiune a platformei a fost mult usurata de realizarea unui mediu de test in care au fost instalate si testate toate aplicatiile utilizate de beneficiar. Abia dupa ce am realizat un plan de migrare pentru toate aplicatiile, s-a trecut la instalarea sistemului in mediul de productie si la mutarea utilizatorilor pe noua platforma. Trecerea la noul sistem s-a realizat fara probleme, performanta aplicatiilor fiind vizibil imbunatatita iar numarul de probleme aparute diminuandu-se considerabil. Dl. Ionut Visan Presales Manager in cadrul companei Genesys Systems.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite