Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

GTS lansează serviciile Ethernet

23 Iunie 2010EthernetGTS Central Europe (GTS) a anunţat lansarea unui portofoliu de servicii Ethernet implementat pe infrastructură proprie. Tot astăzi au fost prezentate detalii ale noilor servicii, împreună cu planurile de dezvoltare. Obiectivul aceastei strategii este de a pune la dispoziţia clienţilor, folosind noua platformă Ethernet, un portofoliu complet nou, scalabil şi flexibil de servicii de comunicaţii gestionate integral, care vor aduce ca beneficii, reduceri substanţiale ale Total Cost of Ownership. Un avantaj esenţial oferit de reţeaua Ethernet GTS este gradul mare de acoperire la nivelul întregii regiuni Central şi Est Europene.
“Tehnologia Ethernet pe care o pune la dispoziţie GTS oferă o eficienţă mult mai ridicată a transferului de date faţă de orice tehnologie de bandă largă,’’ a declarat Ignacio Irurita, CTO al GTS Group. “Am investit în acest an peste 10 milioane de euro în implementarea graduală a reţelei noastre Ethernet, incluzând aici şi gradul de acoperire ridicat în cele cinci ţări din Centrul şi Estul Europei", a adăugat el. "Ne aşteptăm ca, începând cu 2010, cererea de servicii Ethernet să crească cu peste 20% anual, astfel încât să fim gata să satisfacem cererile clienţilor noştri”, a mai spus oficialul GTS.


Serviciile Ethernet sunt alternativa perfectă pentru tradiţionalele linii închiriate implementate pe circuite.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite