Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

ISS vizează clienții corporate cu soluții IBM

23 Iunie 2010



IT Smart Systems (ISS) își consolidează poziția pe segmentul servicii și soluții pentru large enterprise cu ajutorul unor noi certificări IBM și a soluțiilor Business Integration pe platforma WebSphere a IBM. Focusul pe sistemele business critical și corporațiile mari a permis ISS să raporteze o creștere a afacerilor în 2009, precum și pe primele șase luni din 2010. "Cifra de afaceri pentru semstrul unu al 2010 a fost realizată în proporție de 112%, iar obiectivul nostru de licențe software a fost realizat pentru tot anul 2010", a declarat Herwig Gangl, președintele IT Smart Systems.


ISS a obținut recent o serie de certificări importante, precum IBM Advanced SW Business Partner, iar în prezent este în curs de a obține o certificare pentru gana de soluții Tivoli. Pentru a consolida parteneriatul cu IBM, compania a organizat astăzi evenimentul Smart Business Integration în cadrul noului IBM Innovation Centre din București. Soluțiile Business Integration pot răspunde provocărilor cu care se confruntă astăzi companiile mari. Sunt două probleme esențiale, întâi cele de nivel tehnic și apoi cele privind compania și schimbările din piață, a explicat Mark Kanle, CEE Business Integration. Conform unui studiu IBM, majoritatea managerilor se confruntă acum cu problema de a menține sub control costurile, dar în același timp resimt nevoia de a avea servicii IT mai bune, integrarea sistemelor și managementul informațiilor, a explicat oficialul. În partea a doua a anului, prioritatea ISS va fi consolidarea capabilităților.
Business Integration


Pe de altă parte, orice schimbare implică un proiect, o serie de pași care trebuie făcuți, implică timp și costuri, a explicat Doru Nica, WebSphere sales manager la IBM. Orice schimbare este greu de acceptat pentru că este greu să renunți la vechile obiceiuri, a adăugat Cristian Pielescu, de la BA Team. Managerii din corporații înțeleg greu că unele lucruri se pot face mai ușor și mai rapid altfel, a adăugat el.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite