Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

Kingston, numărul unu pe memorii DRAM īn 2009

24 Iunie 2010



Kingston a fost lider de piaţă în 2009 pe segmentul de module de memorie DRAM, conform unui studiu iSuppli. Veniturile Kingston rezultate în urma comercializării modulelor de memorie au fost de 2,85 de miliarde de dolari, ajungând la o cotă pe piaţă de 40,3% pe segmentul de module de memorie. "Piaţa modulelor de memorie a început să îşi revină în primul trimestru din 2009, datorită creşterii cererii cumulate cu modificările preţurilor", a afirmat John Tu, cofondator Kingston Technology.



Modulele de memorie Kingston includ: memorii dedicate pentru sisteme specifice, memorii standard ValueRAM, conform specificaţiilor JEDEC pentru integratorii de sisteme sau pentru cei ce asamblează computere personale; şi memorii HyperX pentru jucătorii împătimiţi şi pentru entuziaştii care au nevoie de performanţe crescute. Fondată în 1987, având un singur tip de produse, la ora actuală Kingston produce şi comercializează peste 2000 de modele de module de memorie.


Studiul iSuppli cuprinde doar veniturile rezultate în urma comercializării modulelor de memorie. Nu sunt cuprinse şi veniturile pentru divizia NAND Flash ale Kingston. În luna februarie, Kingston Technology a anunţat pentru anul 2009 venituri de 4,1 miliarde de dolari, al doilea record din istoria companiei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite