Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Domeniu >> Categorie >> Tip Continut

HP: noi soluţii pentru companii mici şi mijlocii

24 Iunie 2010



HP a lansat azi o serie de soluţii noi de comunicare, colaborare şi reţelistică care să permită companiilor mici şi mijlocii să se dezvolte mai rapid. De asemenea, compania a prezentat o serie de soluţii de stocare şi servicii online care să le permită acestor companii să îşi protejeze mai eficient datele şi să îşi administreze operaţiunile. Noile oferte le vor permite IMM-urilor să îşi reorganizeze integral modul în care comunică şi acţionează, dându-le ocazia să fructifice mai uşor oportunităţile de pe piaţă.


HP, Unified Communications, Dacă au posibilitatea de a unifica mesageria instant cu telefonia şi cu alte sisteme de colaborare, companiile pot valorifica mult mai uşor flexibilitatea dispozitivelor mobile şi a mediilor de lucru interactive. Soluţiile HP cresc nivelul de conectivitate şi productivitate pentru angajaţii, partenerii şi clienţii acestor companii. Soluţia Unified Communication & Collaboration, oferită de HP şi Microsoft, creşte productivitatea, reducând, în acelaşi timp, costurile de colaborare. Această soluţie combină servere cu echipamente de stocare, reţelistică şi software pentru a eficientiza utilizarea aplicaţiilor video, de voce şi mesagerie instant.
HP Virtual Rooms pune la dispoziţia utilizatorilor un spaţiu de lucru interactiv, care facilitează colaborarea de la distanţă. Această aplicaţie software le permite clienţilor să comunice cu angajaţii sau partenerii într-un spaţiu virtual la îndemâna tuturor, la un cost foarte avantajos. Companiile pot alege dintre mai multe tipuri de abonamente lunare. Small Biz Nation este o comunitate profesională sprijinită de HP şi Intel. Prin intermediul ei, companiile pot să intre mai uşor în legătură unele cu altele, consolidându-şi astfel reţeaua de contacte profesionale şi dezvoltând noi oportunităţi de business.
HP 48Upper livrează un serviciu online care permite departamentului de IT să administreze, dintr-un singur punct, toate procesele tehnologice, de la stadiul de proiectare şi operare la administrare de servicii. Datorită asemănărilor cu o comunitate online, acest serviciu le permite membrilor unei organizaţii să facă mai uşor schimb de bune practici.


HP Converged Infrastructure le oferă companiilor mici şi mijlocii un model de implementare a unui mediu tehnologic care să susţină lansarea mai rapidă a inovaţiilor pe piaţă la costuri reduse. Switch-ul HP V1410 simplifică procedeele de construcţie, administrare şi implementare efectivă a reţelelor interne, asigurând un randament al investiţiei de 451% (1) . Disponibil în variante cu 8, 16 sau 24 porturi şi compatibilitate Gigabit, dispozitivul HP V1410 susţine realizarea de conexiuni în sistem „plug and play” pentru computere personale, servere şi dispozitive de stocare. Switch-ul HP V1410 face parte din portofoliul HP V-series, o gamă de echipamente extinsă recent cu noi soluţii de reţelistică wireless şi cu fir dedicate segmentului de IMM-uri. HP StorageWorks X1000 Network Storage System îmbunătăţeşte semnificativ capacitatea de stocare. Acest sistem de stocare oferă de două ori mai multe module SAS decât generaţiile anterioare, însă ele ocupă de două ori mai puţin spaţiu şi costă cu până la 44% mai puţin.
Dispozitivul HP StorageWorks P2000 G3 SAS Modular Array (MSA) reprezintă o soluţie de stocare mai performantă decât generaţiile anterioare, asigurând dublarea capacităţii totale de stocare. Această soluţie include cea mai nouă tehnologie Serial Attached SCSI (SAS) de 6 Gb care consolidează echipamente de stocare fără să necesite cheltuieli suplimentare de reţelistică sau experienţa cerută în general pentru susţinerea unei reţele SAN.


HP le oferă companiilor de dimensiuni mici şi mijlocii cele mai noi tehnologii, servicii, programe şi instrumente de colaborare pentru a susţine creşterea eficienţei. HP Download Store, care le permite utilizatorilor să acceseze rapid serviciile premium de suport oferite de HP fără a fi nevoie de semnarea unui contract anual. Prin intermediul HP Download Store, companiile pot, de asemenea, să aleagă dintre şase servicii de suport şi colaborare de tip pay-as-you-go, precum HP SmartFriend Assistance şi serviciul HP Performance Tune-up.


HP Financial Services, divizia de leasing şi servicii de administrare a ciclului de viaţă a activelor din cadrul HP, pune la dispoziţia companiilor mici şi mijlocii o gamă variată de soluţii de finanţare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite