Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Domeniu >> Categorie >> Tip Continut

Vodafone lansează cartela Micro SIM

24 Iunie 2010



Lee WilkinsVodafone Romania ofera clientilor noi cartele micro-SIM, venind in intampinarea cererii utilizatorilor de smartphone-uri de ultima generatie si de PC-uri tableta. “Utilizatorii smartphone-urilor si terminalelor iPhone 4 sau iPad se vor putea bucura de avantajele unei retele puternice si de cea mai buna acoperire de date mobile pentru a isi folosi potentialul maxim al terminalelor lor”, a declarat Lee Wilkins, Senior Manager , Online la Vodafone Romania (foto).


Cartelele micro-SIM Vodafone suporta atat servicii de voce cat si de date si sunt disponibile pentru utilizatorii prepaid si postpaid. Noile cartele micro-SIM au o lungime de 15 milimetri si o latime de 12 milimetri, fata de SIM-urile obisnuite, ce au lungimea de 25 milimetri si latimea de 15 milimetri. Grosimea ambelor tipuri de cartela ramane aceeasi, de 0,76 milimetri. De acum, utilizatorii noi ai Vodafone Romania vor putea alege intre noul micro-SIM si un SIM obisnuit in momentul incheierii online a unui abonament, prin bifarea unei optiuni pe pagina www.vodafone.ro. Clientii existenti ai Vodafone isi pot schimba SIM-ul obisnuit cu un nou micro-SIM in conditiile standard de inlocuire a cartelei.


Micro SIMNoile micro-SIM-uri vor fi disponibile online si in magazinele Vodafone pentru toti utilizatorii, incepand cu a doua jumatate a lunii iulie. Serviciile oferite impreuna cu un micro-SIM vor avea tarife standard, atat pentru voce, cat si pentru date. Utilizatorii interesati de noul produs se pot inregistra pe site-ul www.microsim.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite