Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Jucatorii telecom trebuie sa se reautorizeze la ANCOM

24 Iunie 2010



Catalin Marinescu, ANCOMCatalin Marinescu a reamintit celor 150 de reprezentanti ai furnizorilor de retele sau servicii de comunicatii electronice prezenti la Reuniunea Regionala de la Bucuresti ca, pentru a-si pastra dreptul de a activa pe aceasta piata, este necesar sa se reautorizeze pana la 31 decembrie 2010. Daca nu o vor face, acestia isi vor pierde, in mod implicit, calitatea de furnizor. Autoritatea va transmite in perioada urmatoare mesaje de instiintare catre toti cei peste 1.900 de furnizori autorizati in acest moment la ANCOM si le va pune la dispozitie un link personalizat catre formatele electronice ale formularului-tip de notificare si fisei de descriere a retelelor si serviciilor, in ambele fiind deja inscrise informatiile de identificare de care dispune ANCOM in prezent. Documentele vor putea fi completate online, urmand sa fie apoi listate, semnate, stampilate si depuse sau expediate, in original, la sediile ANCOM din regiunea in care isi desfasoara activitatea.


„Pentru a veni in sprijinul furnizorilor, ANCOM le-a creat facilitatea de a completa documentele necesare reautorizarii pe formulare electronice, precompletate cu anumite date existente in acest moment in registrul furnizorilor operat de Autoritate. In scrisorile ce vor fi transmise prin email, furnizorii vor gasi un link personalizat, care ii va directiona catre locatia unde va fi posibila atat completarea documentelor intr-o maniera accesibila si operativa, cat si imprimarea acestora, in vederea semnarii, stampilarii si expedierii lor catre ANCOM. De asemenea, punem la dispozitia furnizorilor numere de telefon pentru asistenta tehnica, iar colegii nostri din cadrul oficiilor judetene ale Autoritatii sunt pregatiti sa ofere sprijin tuturor furnizorilor, astfel incat procesul de reautorizare sa se desfasoare rapid si fara impedimente”, a declarat Catalin Marinescu, presedintele ANCOM.


Cei peste 150 de participanti la cea de-a doua Reuniune regionala organizata de ANCOM la Bucuresti, dupa cea care a avut loc la inceputul acestei luni la Timisoara, au discutat impreuna cu reprezentantii ANCOM aspecte legate de stadiul pietei de comunicatii electronice si servicii postale, activitatea, obiectivele si prioritatile Autoritatii pentru anul 2010, noutatile legislative, deciziile de reglementare si activitatile privind monitorizarea si controlul pietei. Totodata, operatorii au avut posibilitatea sa adreseze intrebari sau sa propuna spre rezolvare o serie de probleme cu care se confrunta pe plan local si pentru care ANCOM poate oferi solutii de rezolvare. La aceasta reuniune au fost invitati sa participe furnizori de retele si servicii de comunicatii electronice si servicii postale din judetele Giurgiu, Buzau, Ilfov si din Bucuresti.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite