Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Solutii pentru administratiile locale in contextul crizei economice- Muntenia si Dobrogea

28 Iunie 2010





Sesiunea doi a avut ca tema „Solutii pentru eficientizarea activitatii administratiilor publice locale. Parteneriatul Public Privat – cadrugeneral” a fost moderata deIon Radu – General Manager, BTL Design.


Costel Filipoiu, Consilier laFondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, a deschis aceasta plenara, vorbind despre „Garanţii acordate de FNGCIMM pentru cofinanţarea proiectelor din fonduri europene”


In incheierea evenimentului, Ionut Georgescu,reprezentantul Ministerului Mediului si Padurilor, a purtat o discutie cu primarii aflati in sala, pe probleme punctuale de mediu.



Aceasta conferinta a fost a patra editie, regionala, a seminarului pentru administratia locala, organizat de BTL Design. Prima s-a desfasurat la Cluj, pe 18 martie, si a reunit reprezentantii autoritatilor locale din Transilvania, a doua a avut loc la Bacau, pe 29 aprilie, pentru zona Moldovei, iar a treia editie a simpozionului pentru administratia locala, pentru Banat-Oltenia, a avut loc pe 27 mai 2010 la Timisoara.



Marketwatch este partener media al evenimentelor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite