Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

Globe Hosting propune un serviciu de backup online

28 Iunie 2010Aplicatia de Backup oferita de Globe Hosting este destinata atat firmelor cat si persoanelor fizice, oferind siguranta necesara fiecaruia, intr-o era a tehnologiei, care avanseaza cu fiecare minut ce trece. Intr-o perioada in care 1 din 9 medii de stocare (harddisk-uri, memorii externe) se defecteaza in primele 10-12 luni de la achizitie, nevoia unui mediu SIGUR de stocare a informatiilor este vital. Nu iese din discutie situatia neplacuta a pierderii sau distrugerii accidentale, sau chiar furtul unor astfel de medii.


GlobeBackup.ro ofera un produs Personal, dedicat nevoii salvarii unor copii pentru fisierele personale. Acest plan nu limiteaza spatiul oferit clientilor nostri, putand astfel face backup imaginilor stocate, pozelor ce imortalizeaza clipele din familie, muzica si inregistrarile video, dar si alte fisiere ce sunt importante fiecaruia. De asemenea, un produs Pro, ce se adreseaza utilizatorilor intensi, birouri cu mai multe statii de lucru, firmelor, sau persoanelor fizice ce stocheaza informatii in baze de date MySQL, MSSQL, Lotus samd, produs care iti ofera linistea de care ai nevoie cand salvezi informatii vitale in medii digitale.


Integritatea serverelor ce stocheaza aceste date si a aplicatiilor ce faciliteaza stocarea lor se afla in continua monitorizare de inginerii si administratorii Globe Hosting, in vederea asigurarii unor servicii deplin sigure. In scopul protejarii fluxurilor de comunicatii si a mentinerii integritatii informatiilor salvate, folosim criptare SSL (prin certificate GlobeSSL) precum si un sistem organizat pe niveluri ierarhice de acces la diferitele module ale aplicatiei.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite