Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Clienții Cosmote pot suna "în rețea" spre Romtelecom

29 Iunie 2010Începând cu 28 iunie, clienţii Cosmote România beneficiază de tarife în reţea pentru toate apelurile către reţeaua Romtelecom prin intermediul unei noi oferte concepută pentru a le înlesni comunicarea, la tarife şi mai avantajoase. Cu aceasta nouă ofertă promoţională, clienţii Cosmote România şi Romtelecom pot vorbi între ei chiar şi gratuit, folosind minutele incluse în pachet sau la tarife foarte atractive de reţea, după ce se consumă minutele incluse în abonament. Aceasta este cea de-a doua etapă a iniţiativei comune a Romtelecom şi Cosmote menită să maximizeze beneficiile clienţilor celor două companii. Prima fază de implementare a început pe 7 iunie, când cele două companii anunţau că de la această dată clienţii Romtelecom, persoane fizice şi companii, pot vorbi în reţeaua Cosmote la tarifele din reţea.
Cosmote Mobile
“Suntem încântaţi să anunţăm că cea de-a doua etapă a iniţiativei comune a Cosmote şi Romtelecom – una dintre cele mai avantajoase soluţii de comunicare mobil-fix de pe piaţă – a început. Clienţii noştri pot vorbi chiar mai mult în reţeaua Romtelecom, fără să-şi mai facă griji în privinţa costurilor de comunicare. Această ofertă a fost creată special pentru confortul financiar al clienţilor noştri”, a declarat Stefanos Theocharopoulos, CEO Cosmote România.


În funcţie de planul tarifar ales, clienţii Cosmote pot beneficia de apeluri la tarife foarte accesibile sau chiar gratuite către reţeaua Romtelecom, planurile tarifare cu pachete de până la mii de minute în reţea putând fi folosite şi pentru apelurile iniţiate către reţeaua Romtelecom – fără schimbări în contract sau costuri adiţionale. Noua ofertă se aplică doar pentru apelurile către numerele de telefonie fixă ale Romtelecom nu şi pentru SMS-uri, numere CDMA fixe sau mobile şi destinaţii VoIP. Promoţia va fi disponibilă până pe 20 august, cu posibilitatea de extindere. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.Cosmote.roParerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite
agavriloaie luminita
va rog ajutatima ca am cumparato cartela reincarcabila cu codu 4032 9579 0083 2158 am incercat so folosesc si spunea ca este incorect nr am sunat la relati cu clienti si doAmna de acolo mia spus ca sai dau codu si mia spus ca cartela cu nr 0766801088 a fost incarcata cu 4eur.dar nu am primit nimic am revenit iar cu mai multe tel. sh toate miau spus k cartela a fost folosita dar nu pe nr meu va rog aflati pe ce nr.
12 Iulie 2010, 03:00:59