Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

APC lansează Data Center University

29 Iunie 2010



Data CenterAPC by Schneider Electric a deschis un centru educaţional gratuit, Data Center University , dezvoltat sub forma unei platforme online, cu scopul de a facilita accesul la informaţii utile legate de planificare şi operare, şi pentru a-i ajuta pe profesionişti să fie la curent cu dezvoltarea centrelor de date. “Programele Data Center University sunt disponibile gratuit, iar experţii care le-au creat nu promovează produsele niciunei companii", a spus Florentina Totth, vice-preşedinte Schneider Electric România, divizia IT. "De la începutul programului, mii de experţi IT, ingineri şi operatori tehnici, au finalizat trainingul", explică ea. Cursurile sunt sponsorizate de o serie de organizaţii de top, care oferă oportunităţi educaţionale şi contribuie la profesionalismul cursurilor.


Programele sunt concepute pe trei niveluri diferite – începători, intermediari şi avansaţi. Cursurile se concentrează pe tehnologiile de siguranţă şi aprofundează cele mai relevante practici în ceea ce priveşte infrastructura modulară a centrelor de date. La dezvoltarea programei au participat manageri ai centrelor de date şi experţi cu zeci de ani de experienţă.


Programa cursurilor poate fi obţinută gratuit de pe www.datacenteruniversity.com. Cursurile oferă profesioniştilor IT, inginerilor, operatorilor tehnici şi altor persoane care gestionează reţele fizice o oportunitate fără precedent pentru a-şi completa cunoştinţele pe subiecte foarte variate legate de proiectarea şi managementul centrelor de date. De asemenea, începând cu anul 2006, programul oferă oportunitatea obţinerii a diverse certificări.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite