Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Aldata va furniza aplicații retail compatibile Dynamics AX

30 Iunie 2010



Aldata Solution și Microsoft Corp. au anunțat detaliile unui acord global prin care Aldata va furniza un nou set de aplicații verticale pentru ca retailerii companiilor de dimensiuni medii care să completeze suita Microsoft Dynamics AX pentru retail. Printre altele sunt soluții reaprovizionarea și optimizarea strategiilor de merchandising, managementul magazinelor și POS-urilor, module de loializare și marketing digital care sunt disponibile imediat, ușor de implementat și utilizat de catre retailerii companiilor de dimensiuni medii. Primele soluții Aldata Retail care au la bază Microsoft Dynamics AX pentru retail vor fi disponibile pentru retailerii de electrocasnice, do-it-yourself, sport și vestimentație.


solutii retailMicrosoft Dynamics AX pentru retail oferă soluții complete de diferențiere, care combină activitățile specifice logisticii, lanțului de aprovizionare și domeniului financiar cu soluțiile pentru punctele de vânzare, pentru a eficientiza procesele de afaceri. Soluția este potrivită mai ales pentru companiile care își desfășoară activitatea în mai multe țări datorită functiilor pre-setate (multilingvistice, multirăspândite și cu caracteristici multilegislative).


Inițial, Aldata va furniza noua aplicație bazata pe Microsoft Dynamics AX pentru retail în Finlanda. Această acțiune va fi urmată de un parcurs internațional, prin intermediul filialelor Aldata și distribuitorilor la nivel mondial. Această nouă soluție și strategia go-to-market completează extinderea liniei de produse Aldata și nu înlocuiește produsele Aldata existente.


Microsoft Dynamics Ax pentru retail va fi disponibil în 16 țări de la 1 august 2010, urmând ca alte țări să adopte această aplicație la începutul anului următor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite