Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

SmartDesk, soft pentru gestiunea hotelurilor

01 Iulie 2010



SmartDeskArvo Technology a lansat versiunea 2010 a softului de gestiune hoteliera SmartDesk, dedicat segmentului de 2-3 stele. Produsul este destinat managementului hotelier si este ideal pentru pensiunile si hotelurile de dimensiuni mici si mijocii. Versiunea noua a SmartDesk pastreaza principalele caracteristici, precum usurinta utilizarii si flexibilitatea, dar isi extinde fuctionalitatile, asigurand acum cetralizarea activitatilor pe diferite locatii/hoteluri distribuite geografic. De asemenea, SmartDesk completeaza seria de rapoarte necesare analizei zilnice a activitatii hoteliere, venind in sprijinul hotelierului.


Spre deosebire de alte sisteme asemanatoare, pentru care complexitatea inseamna si ingreunarea operarii, SmartDesk beneficiaza de un lifting al interfetei, care desi o face mai atragatoare, o pastreaza intuitiva si prietenoasa. In plus fata de aceste carcteristici, ultima versiune SmartDesk raspunde ultimelor cerinte ale pietei: este compatibila cu sistemul de operare Windows 7 si acopera si segmentul hotelier de business, toate acestea la o viteza net superioara versiunii precedente.


In urmatoarele directii de dezvoltare a produsului, se inscriu extinderea seriei de rapoarte si integrarea cu un nou model de casa de marcat/imprimanta fiscala, precum si cu alte sisteme necesare hotelierilor. Targetul urmarit este segmentul de mijloc, unitatile de cazare cu maxim 65 de camere. Pretul produsului per camera tine cont de situatia dificila pe care o traverseaza in prezent industria hospitalitatii, situandu-se sub pretul mediu al unei nopti de cazare al unei pensiuni de 3 stele.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite