Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Aplicatiile Transart adaptate la schimbarea de TVA

01 Iulie 2010Transart anunta ca noile aplicatii din gama ERP - B-ORG, Neomanager 7 si Neomanager 5 sunt adaptate legislativ, iar echipele de consultanti Transart sunt pregatite sa sustina clientii sa traverseze in conditii optime momentul 1 iulie 2010, cand intra in vigoare si noua cota de TVA de 24%. Parte din pachetul de masuri de austeritate, care fac obiectul Ordonantei de Urgenta 58 de modificare a Codului Fiscal - publicata in Monitorul Oficial 431 din 28 iunie 2010, modificarea cotei de TVA la 24% este cea care genereaza un volum foarte mare de munca intr-un timp extrem de scurt, iar prin faptul ca implica simultan sprijinul din partea mai multor furnizori (case de marcat, sistem informatic) iar in anumite situatii chiar oprirea temporara a activitatii, genereaza o stare de neliniste in randul tuturor agentilor economici.
Mircea Cioata, Transart
Asiguram pe aceasta cale toti clientii Transart ca in perioada scursa de la anuntul guvernului referitor la modificarea TVA, s-au operat teste extinse pentru identificarea tuturor implicatiilor care pot aparea in diverse scenarii reale si ca avem vesti bune pentru ei. Astfel, toti clientii Transart care beneficiaza de mentenanta la zi.


Transart a aniversat recent 13 ani pe piata de business software si este lider pe piata din Romania in furnizarea de aplicatii software pentru afaceri, pe verticala de comert si distributie.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite