Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Arobs actualizează Optimall la noul TVA

02 Iulie 2010



SFAClientii AROBS care utilizeaza Solutia OptimallSFA au primit noile kit-uri care permit, impreuna cu update-urile programelor de gestiune, trecerea la noua cota de TVA. Toti clientii au fost informati despre modificarile survenite in aplicatia OptimallSFA ca urmare a modificarii cotei TVA de la 19% al 24%. Update-urile necesare au fost trimise incepand cu 30 iunie 2010, astfel incat trecerea la noile reglementari sa se realizeze cat mai rapid. Incepand din 1 iulie 2010, toate companiile care utilizeaza solutia Optimall SFA isi pot desfasura activitatea conform noilor reglementari.


Avand in vedere timpul scurt de la anuntarea de catre Guvern a masurilor adoptate si pana la punerea lor efectiva in aplicare, departamentul Suport Clienti a fost permanent la dispozitia clientilor prin oferirea de instructiuni si sprijin in implementarea modificarilor necesare. In continuare, acest serviciu functioneaza la capacitate maxima pana la finalizarea tuturor acestor procese. Pentru firmele de distributie sau firmele producatoare care au propria retea de agenti de vanzari si isi doresc solutii software destinate reducerii costurilor si automatizarea procesele de vanzari, AROBS lanseaza incepand cu 1 iulie 2010 si posibilitatea utilizarii Optimall SFA in regim de SaaS (Software as a Service), pe o perioada de minim 2 ani.


In acest fel, investitia initiala in solutie si echipamentele necesare utilizarii acesteia este minima din partea firmelor, in timp ce efectele implementarii acesteia vor aparea inca din prima luna de utilizare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite