Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Epson PLQ-22, imprimantă pentru instituții cu trafic mare

02 Iulie 2010



Epson PLQ-22Epson lanseaza imprimanta cu functii multiple creata special pentru a facilita tranzactiile in institutii cu trafic mare, cum ar fi bancile sau oficiile postale. Imprimanta matriciala PLQ-22CS/CSM eficientizeaza procesarea documentelor financiare, pentru a preveni formarea cozilor in perioadele aglomerate. Cu posibilitatea de a imprima si scana foarte rapid, aceasta imprimanta cu 24 de pini si 94 de coloane la 10 CPI (caractere per inch) poate reduce timpul si imbunatati viteza tranzactiilor proprietati ce sunt apreciate atat de angajati, cat si de clienti. PLQ-22 nu numai ca mareste productivitatea, dar ofera si imagini scanate de buna calitate, cu o rezolutie de 600 dpi, mai mare decat in cazul revistelor.


PLQ-22CS/CSM include un scaner color pentru scanare fata-verso printr-o singura trecere, ce ajuta la procesarea rapida a informatiilor clientilor de pe documente contabile, cecuri sau note de plata. Astfel, posibilitatea de a scana simultan ambele parti ale unui document reduce timpul de asteptare a clientului. PLQ-22 are un slot special creat pentru asezarea actului de identitate, astfel incat acesta sa nu alunece pe suprafata scanerului, iar informatiile clientilor sa poata fi preluate rapid si corect.


Costul minim de intretinere al imprimantei PLQ-22, reducerea zgomotului in timpul imprimarii si eficientizarea consumului de energie ajuta la scaderea cheltuielilor si la protejarea mediului. Avand optiuni aditionale ca Magnetic Ink Character Reader, capul Magnetic Stripe Reader & Writer Encoder (MICR/MSRW) sau hubul incorporat USB cu 3 porturi, PLQ-22 se adapteaza usor tuturor mediilor de afaceri.


Imprimanta PLQ-22 va fi disponibila de la 1 iulie 2010 in EMEA, in 3 versiuni: numai cu scaner color, cu scaner color si MICR/MSRW sau cu scaner color, MICR/MSRW si hub USB.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite