Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

Fujitsu extinde gama blade pentru Dynamic Cube

06 Iulie 2010Fujitsu anunță astăzi disponibilitatea globală a trei blade-uri noi pentru sistemul său de top Primergy BX900 ‘Dynamic Cube’ x86. Noile adăugiri, inclusiv un blade de tip quad-socket, se potrivesc perfect cu hardware-ul, serviciile și soluțiile de Infrastructuri Dinamice de la Fujitsu, precum și cu cele mai recente procesoare Intel Xeon. Introduse pentru a asigura flexibilitate cerințelor IT-ului în permanentă schimbare, upgrade-urile extind gama de opțiuni de configurare pentru sistemul de tip blade Primergy BX900 Dynamic Cube.


Cele mai recente module de blade și ultimele actualizări le asigură clienților un sistem chiar mai versatil care poate de asemenea, să micșoreze costurile – și este capabil să acopere întreaga gamă de potențiale scenarii de uzanță pentru serverele blade, de la fermele de server web sau fermele de terminal-servere cu cerințe mai scăzute de performanță, până la baze de date de înaltă performanță și configurații de server cu aplicații care necesită multe resurse.
Primergy Dynamic Cube
Primele rezultate pentru noua generație de servere blade Dynamic Cube au fost excelente. Noul Primergy BX960 S1 quad-socket a obţinut rezultate impecabile în ceea ce privește valorile de referință VMware VMmark, ocupând primul loc atât la categoria 24-core (cu 52.27@35 plăci1) cât și la categoria 16-core cu servere 4-socket (32.82@22 tiles2). Primergy BX922 S2 obţinuse anterior locul doi în topul celor mai bune rezultate VMware VMmark la categoria 8-core, cu 27.99@18 tiles.3


La viteza de procesare contribuie în mod esenţial şi conectivitatea noului server blade quad-socket de la Fujitsu, cu designul inovator „Dintr-o bucată”, în care o singură placă a sistemului conține toate componentele necesare pentru toate cele patru procesoare, oferind astfel cea mai scurtă rută între procesoare, modulele de memorie și hub-urile I/O. Alţi producători recurg din pacate destul de des la „lipirea” a două servere blade dual-socket, ceea ce poate duce la o saturaţie a sistemului de I/O.


Jens-Peter Seick, Senior Vice-President pe divizia de Produse x86 Server din cadrul Fujitsu Technology Solutions spune: „Pentru a asigura flexibilitatea și protecția investițiilor pentru clienții noștri, ne extindem continuu oferta de servere blade pentru Primergy BX900. Acum, având disponibile blade-urile dual- și quad-socket, în combinație cu înaltele capacități de extindere a memoriei şi al I/O-ului ce oferă Ethernet on board de 10 gigabiți, sistemul Dynamic Cube oferă o performanță extraordinară, ajutând astfel la implementarea optimă a infrastucturilor virtualizate”


Primergy BX900 S1 – Dynamic Cube


Cunoscut sub numele de Dynamic Cube pentru design-ul său flexibil, Primergy BX900 S1 este un șasiu care încorporează o infrastructură completă de server, cu până la 18 blade-uri. Dynamic Cube crește agilitatea afacerilor prin puterea sa dinamică și sistemul de răcire, disponibilitatea sa, scalabilitatea și suportul pentru virtualizare, reducând în același timp costurile operaționale, de energie și de administrare IT.
Oferind noi dimensiuni de scalabilitate și IT de înaltă performanță într-un singur blade de server, pentru baze de date complexe şi aplicații diverse, inclusiv mașini virtuale mari consumatoare de resurse, o completare cheie a portofoliului este serverul Primergy BX960 S1 quad-socket. Printre caracteristici se numără memoria extinsă până la 512GB, patru porturi onboard Ethernet de 10 gigabiți și patru sloturi suplimentare pentru carduri I/O. Asemenea functionalităţi cereau înainte mult mai multe resurse de spațiu, energie și de răcire și ofereau mult mai puține oportunități de administrare omogenă.


Serverul Primergy BX924 S2 este un nou server blade dual-socket creat în primul rând pentru medii de virtualizare dar potrivit pentru o gamă variată de aplicatii. Printre caracteristicile cele mai importante se numără puterea mare de susținere a mașinilor virtuale printr-o capacitate mare de memorie on-board cu 18 sloturi DIMM și cu două porturi onboard Ethernet de 10 gigabiți ce folosesc cea mai recentă tehnologie LAN de mare viteză de la Intel.


Un blade mid-range, Primergy BX920 S2 este creat pentru a opera în medii atât fizice cât și virtuale. Aplicațiile ce folosesc mult hard discurile, cum ar fi serverele terminal services, beneficiază de performanța sigură a tehnologiei controler-ului RAID cu memorie cache integrată și o unitate de backup a bateriei pentru a evita pierderile de date.


Primergy BX600 S3 – Advanced Blade Ecosystem


Astăzi s-a lansat și Primergy BX620 S6 reînnoit pentru a fi folosit împreună cu Primergy BX600 S3, ideal atât pentru aplicațiile micilor afaceri, în scenarii de virtualizare, dar și pentru servicii de tip web și de tip terminal services. BX620 S6 oferă tehnologie Intel într-o carcasă blade fiabilă, plus eficiența maximizată din punct de vedere al performanţei şi al consumului de energie. Fujitsu anunță astăzi disponibilitatea globală a trei blade-uri noi pentru sistemul său de top Primergy BX900 ‘Dynamic Cube’ x86. Noile adăugiri, inclusiv un blade de tip quad-socket, se potrivesc perfect cu hardware-ul, serviciile și soluțiile de Infrastructuri Dinamice de la Fujitsu, precum și cu cele mai recente procesoare Intel Xeon.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite