Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Utilitati >> Stiri si comunicate

Gecad NET vizează proiecte de infrastructură

07 Iulie 2010



Gecad NET a încheiat un parteneriat de distribuţie cu compania germană Obermeyer Planen+Beraten, parte a holdingului Obermeyer, producătoare a programelor de proiectare ProVI pentru infrastructură, respectiv, drumuri şi cale ferată (foto). Conform acordului, Gecad NET este unicul reseller al companiei Obermeyer Planen+Beraten, având drepturi exclusive de distribuţie a aplicaţiilor ProVI Road, ProVI RAILRoad, ProVI Road&RAILRoad, ProVI supplementary module Maglev.
Obermayer Plannen
„Acest pas era oarecum firesc pentru compania noastră. Gecad NET este în topul partenerilor Autodesk din România iar produsele ProVI au fost concepute să lucreze pe platforma AUTOCAD, sunt acreditate de către Autodesk şi compatibile cu AUTOCAD CIVIL 3D 2007-2011 şi AUTOCAD 2004-2011. Practic, oferim astfel clienţilor noştri posibilitatea de a lucra cu cele mai moderne programe, dar şi de a primi servicii de consultanţă acreditate de către cei doi producători majori de software de proiectare”, spune Şerban Prejoianu, director executiv al Gecad NET.


La sfârşitul acestei luni, Obermeyer Planen + Beraten va lansa o nouă versiune ProVI, ce include şi norme de proiectare conform standardelor româneşti în vigoare, compatibilă cu sisteme de operare pe 64-bit şi beneficiind de o bază de date nouă bazată pe Microsoft SQL Server.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite