Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

CoSoSys, pe lista Emerging Security Vendors 2010

08 Iulie 2010



CoSoSysDezvoltatorul de soluţii pentru prevenirea pierderilor de date şi securizarea porturilor CoSoSys a fost din nou inclus în ediţia din 2010 a listei cu dezvoltatorii de soluţii de securitate cu cel mai mare potenţial de dezvoltare (Emerging Security Vendors List). CoSoSys este singura companie cu sediul în Europa inclusă în această listă exclusivistă de firme de securitate IT. Acesta este al doilea an în care CoSoSys este selectat de CRN pentru a fi inclusă in listă. În 2009 firma clujeană a fost inclusă şi în lista scurtă a celor mai “cool” 25 dezvoltatori - 2009’s 25 Coolest Emerging Vendors.


Fondată în 2004, CoSoSys şi-a axat strategia de business pe dezvoltarea de soft pentru dispozitive de stocare portabile precum stick-urile USB. Observând riscurile şi ameninţările ce vin cu folosirea incorectă a acestui tip de dispozitive, care includ hard disk-urile externe, player-ele MP3, stick-urile de memorie sau camerele foto digitale, compania a lansat o a doua divizie care dezvoltă şi promovează soluţii pentru prevenirea pierderilor de date şi pentru securitatea porturilor care oferă un mediu de lucru sigur atât pentru firmele, cât şi pentru utilizatorii de acasă care folosesc dispozitive de stocare portabile.


Cea mai populară soluţie a companiei pentru prevenirea pierderilor de date şi securitatea porturilor este Endpoint Protector, aplicaţie concepută pentru a minimiza ameninţările interne, a reduce riscul scurgerilor de date şi a controla dispozitivele conectate la calculator. Soluţia le permite departamentelor IT să controleze în mod proactiv utilizarea internă a dispozitivelor, în timp ce înregistrează toate datele transferate prin reţea şi criptează datele în tranzit pe dispozitivele portabile.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite