Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Blackberry Enterprise Server separă discuțiile private de cele business

09 Iulie 2010



Canadienii de la Research in Motion (RIM) lansează un upgrade pentru Blackberry Enterprise Server (BES), soluția care permite mesajelor email primite la birou să ajungă instant pe telefonul mobil al angajaților. Soluția Blackebrry rămâne cea mai populară platformă în corporații, cu o cotă de piață de circa 40%, conform celor mai recente studii. Noua versiune permite acum separarea discuțiilor particulare de comunicațiile business, pentru a crește productivitatea angajatului.
Blackberry
Noua versiune este BES 5.0.2 și aduce ca noutate o serie de funcții personale care erau blocate by default. Inițiativa vine după ce o serie de studii au arătat că angajații vor folosi alte mijloace pentru a accesa informațiile personale, chiar dacă acest lucru ar fi interzis de companie. Acum angajații care au Blackberry pot avea calendar personal, emailul propriu, separat de conturile de la servici. Site-urile de social media sunt în continuare blocate, spun oficialii RIM.


Noua platformă permite mai mult control din partea administratorului IT al firmei, care poate schimba parole, poate bloca telefoane, ba chiar poate să steargă contacte din agenda angajatului, fără ca informațiile personale ale acestuia să fie afectate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite