Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Signal Iduna incheie primul parteneriat Bancassurance

15 Iulie 2010



Signal Iduna incheie primul parteneriat de tip Bancassurance in Romania, cu Bank Leumi Romania.
Astfel, clientii bancii, posesori de carduri Leumi Gold, vor avea acces gratuit la serviciile medicale premium oferite prin Signal Iduna. Prin parteneriatul dintre Bank Leumi Romania si compania germana de asigurari Signal Iduna, fiecare posesor al Leumi Gold Card va primi un card de asigurat, ce va fi prezentat medicului inainte de diagnosticare sau tratament.
Compania de asigurari Signal Iduna pune la dispozitia utilizatorilor de Visa Gold mai mult de 270 de clinici private, unde acestia vor beneficia de consultatii si controale nelimitate in specialitatile: medicina generala, medicina interna, pediatrie, cardiologie, alergologie, dermatologie, endocrinologie, neurologie, psihologie, reumatologie, balneofizioterapie, oncologie, O.R.L., oftalmologie, ginecologie, ortopedie, urologie. La fiecare 12 luni, la recomandarea medicului examinator, asiguratii beneficiaza de o ecografie 2D sau 3D, precum si de un set de analize de laborator.
Prin parteneriatul cu Bank Leumi Romania, Signal Iduna vizeaza sa extinda accesul romanilor la servicii medicale premium, echipamente medicale de ultima generatie si medici specialisti. Posesorii de carduri Leumi Gold vor avea, de asemenea, acces nelimitat la un Call Center specializat si la un serviciu de programari la furnizorii de servicii medicale, ce opereaza cu Signal Iduna. Un serviciu suplimentar oferit asiguratilor, prin acordul semnat de cele doua institutii financiare, vizeaza facilitarea accesului la rezervele private ale spitalelor, dar si o reducere de 5% la medicamente si de 10% la produsele cosmetice si suplimentele alimentare, oferta disponibila numai in reteaua farmaciilor Centrofarm.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite