Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Orange lansează serviciul de asistenţă online

16 Iulie 2010Orange România anunţă lansarea serviciului de asistenţă online care oferă clienţilor săi informaţii utile despre serviciile şi produsele Orange prin intermediul secţiunii interactive de întrebări şi răspunsuri, al tutorialelor, softurilor şi manualelor de utilizare pentru telefoanele mobile. Orange este primul operator din România care lansează o platformă de comunicare online ce permite utilizatorilor să interacţioneze atât între ei, cât şi cu experţii Orange.
Vizitatorii site-ului www.orange.ro/asistenta pot adresa întrebari experţilor Orange sau celorlalţi utilizatori, pot vota răspunsurile primite şi pot contribui ei înşişi cu raspunsuri privind serviciile şi produsele pe care le utilizează. O echipă dedicată din cadrul departamentului de relaţii cu clienţii răspunde direct întrebărilor adresate de utilizatori prin această platformă de comunicare.
Serviciul de asistenţă online a fost dezvoltat pornind de la întrebările frecvente ale clienţilor Orange şi vine în completarea canalelor de comunicare existente. Întrebările şi situaţiile particulare ale clienţilor vor fi tratate în continuare, în condiţii de confidenţialitate, la serviciul clienţi (prin apel la 411 pentru abonaţi sau la 444 pentru clienţii Orange PrePay) şi prin intermediul secţiunii de contact de pe site-ul www.orange.ro


Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite
Makkai
Cu pareri de rau, dar "serviciile" anuntate cu pompa sunt zero... sunt de fapt deservicii...doar pentru a consuma din timpul ...clientului, care nu are importanta. Nu stiu alte compamiii concurente, sunt abonat Orange din 2000, dar, pe timp ce trece, serviciile doar dispar, inlocuite cu aberatii de oferte pt...cei ce se plictisesc. 80 % din operatori, nu sunt calificati dar sunt acoperiti de ...cei ce i-au recomandat. Din an in an sunt mai nemultumita in calitate de abonat Orange. Articole laudative...fara substanta.
11 August 2010, 09:49:59