Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Domeniu >> Categorie >> Tip Continut

Fujitsu: focus pe reducerea consumului energetic

20 Iulie 2010Fujitsu anunţă astăzi disponibilitatea la nivel mondial a noului server tower Primergy TX200 S6 dual-socket x86, care combină eficienţa echipamentului hardware cu oferta optimă de servicii pentru scenarii de virtualizare sau baze de date în companii mici. Serverul de ultimă generaţie include acum noul procesor Intel Xeon 5600, alăturându-se noii generaţii de servere dual-socket introduse în luna martie, din care fac parte serverul tower Primergy TX300 S6, serverele rack Primergy RX200 S6 şi RX300 S6, precum si serverele blade Primergy BX920 S2 şi noul BX922.


Create pentru stimularea afacerilor prin oferirea de noi nivele de performanţă şi eficienţă, serverele Primergy TX200 S6 sunt ideale pentru necesităţile unor infrastructuri mici sau descentralizate, care necesită de la un server o putere de procesare mai mare, pentru un fişier, procesul de printare sau un sau e-mail-ul din filialele companiilor. Acestea sunt de asemenea, potrivite, împreună cu Windows Small Business 2008, pentru utilizarea în sucursale ale companiilor sau birourile mici. La fel ca şi procesoarelor de ultimă generaţie Intel Xeon, suportă până la 16 hard disc-uri de 2.5” SAS 2.0 şi oferă în plus suport pentru SSD-uri (Solid State Disks), furnizând un IO mai rapid şi disponibilitate mai mare.


Consumul de energie electrică este menţinut la un nivel minim cu ajutorul sistemelor avansate de gestiune a acesteia, precum Power Consumption Monitoring (sistem de monitorizare a consumului), Limiting (sistem de limitare a consumului) sau Controlling (sistem de control al consumului), la care se adaugă opţional unităţi redundante de alimentare cu un rating al eficienţei de 92% şi module de memorie cu tensiune redusă. Jens-Peter Seick, Senior Vice President al Diviziei Datacenter Systems Product din cadrul Fujitsu Technology Solutions, spune că Primergy TX200 S6 este serverul ideal pentru clienţii cu infrastructuri descentralizate care necesită puterea furnizată de maximum două procesoare. Ţinând cont de aceste nevoi, am creat combinaţia optimă dintre sistemul hardware şi servicii şi puterea mare de procesare a seriei de procesoare Intel Xeon 5600. În felul acesta, clienţii primesc întreaga putere de care au nevoie, fără a irosi resurse precum electricitatea.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite