Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Epicor: premiu la International Business Awards

20 Iulie 2010Epicor Software Corporation, unul dintre furnizorii de solutii software de afaceri pentru pietele medii, a anuntat astazi ca a castigat International Stevie Award for Multinational Company of the Year based in North America, in cadrul editiei International Business Awards 2010. Dupa noua lansare majora a suitei sale ERP de generatie urmatoare care include capabilitati extinse ce se concentreaza pe reduceri de costuri, imbunatatirea proceselor si a reactivitatii la cerintele clientilor Epicor continua sa creasca in toate verticalele industriale si in toate zonele geografice in care opereaza, oferind tot mai multor afaceri, din tot mai multe tari, oportunitatea de a beneficia de solutia sa premiata.
Epicor
"Suntem onorati sa fim desemnati, de catre distinsi profesionisti ai afacerilor din toata lumea, drept Compania Multinationala a Anului din America de Nord", a spus George Klaus, chairman, presedinte si CEO al Epicor. "Solutiile noastre ERP cele mai recente, bazate pe Web 2.0 si tehnologii service-oriented, marcheaza o revolutie pentru industrie prin flexibilitate si usurinta in utilizare si continua sa aduca succese de anvergura mondiala companiei noastre. Suntem mandri sa furnizam software de afaceri cu o eficienta a costurilor validata, care poate ajuta atat companiile regionale cat si pe cele multinationale sa gestioneze provocarile afacerilor din ziua de azi si sa le faciliteze succesul in viitor".
Dincolo de furnizarea de produse noi, revolutionare, proiectate pentru afaceri globale, Epicor continua sa creasca in dimensiune si prezenta geografica, iar infrastructura sa globala incorporeaza centre de dezvoltare, vanzari si suport amplasate pe intreg teritoriul celor doua Americi, in EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) si zona Asia-Pacific, asigurand clientilor din intreaga lume suport si servicii complete.
In acest an, castigatorii trofeelor International Stevie Award au fost selectati dintr-un numar de peste 1.700 de organizatii si persoane inscrise, provenind din peste 40 de tari. "In pofida climatului economic dur, cei inscrisi la IBA au inregistrat cresteri in acest an, ceea ce ilustreaza importanta crescanda a The International Business Awards, la nivel mondial", a spus Michael Gallagher, presedinte al The Stevie Awards. "Ii felicitam pe toti finalistii si castigatorii International Stevie Awards si asteptam cu nerabdare sa ii sarbatorim pentru realizarile lor la gala noastra de decernare a premiilor, care va avea loc la Istambul pe 27 septembrie."
International Business Awards este singurul program global care include toate tipurile de afaceri si care premiaza perfomantele remarcabile in afaceri. Poreclit The Stevie, dupa cuvantul grecesc incoronat, premiile sale vor fi decernate castigatorilor in cadrul unui dineu de gala, in ziua de luni, 27 septembrie 2010, la Hotelul Ritz-Carlton din Istambul, Turcia.
In afara de premiul Multinational Company of the Year based in North America, Epicor a mai castigat inca doua medalii Distinguished Honoree pentru Chairman of the Year si Marketing Campaign of the Year - For a Product pentru campania sa Costul Total al Proprietatii (TCO - Total Cost of Ownership campaign).Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite