Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

iQuest propune soluția BusinessBalance

21 Iulie 2010



iQuestCompania iQuest a anunţat lansarea soluţiei BusinessBalance pentru care mizează pentru anul în curs pe un număr de 10 până la 20 de clienţi pe piaţa locală. BusinessBalance este o soluţie de Managementul Performanţei și Planificare Strategică şi se adesează tuturor companiilor mici şi medii care doresc o aplicaţie care să acopere necesităţile business-ului de la nivel strategic până la nivel operaţional. Noul soft dezvoltat de iQuest este format din patru module: Bugetare, Planificare Strategică, Proiecte şi Monitorizare/indicatori de performanță şi este dezvoltat pe platforma Oracle.


Soluția a fost creată cu precădere pentru companiile cu o cifră de afaceri începând de la 1 – 1,5 milioane de euro, din orice sector de activitate. “Datorită modularităţii şi posibilităţii de verticalizare, BusinessBalance nu se adresează doar anumitor sectoare de activitate, ci poate fi adaptată oricărui tip de client”, au declarat reprezentanţii companiei iQuest. BusinessBalance aduce o serie de avantaje utilizatorilor săi, printre acestea numărându-se accesibilitatea sporită. Astfel, cu costuri la nivelul firmelor mici și medii se poate obţine structurarea setului integrat de aplicaţii de planificare și monitorizare a activității organizației care acoperă toate necesităţile companiei, atât la nivel strategic cât şi la nivel operaţional. De asemenea, prin integrarea Balanced ScoreCard sunt trasaţi indicatori de performanţă aliniaţi la cele trei niveluri: strategic, tactic şi operaţional. Noua aplicaţie de la iQuest generează bugete planificate atât financiare cât și non-financiare. Asigură, în același timp şi o planificarea operaţională și o evidenţă a activităţii pe proiecte a managerilor de la toate nivelele ierarhice.


Dincolo de aceste funcţionalităţi, BusinessBalance dispune şi de un set complet de instrumente: tablouri de bord, rapoarte și publicări, analize ad-hoc, grafice, toate pe platforma Oracle BI, lider mondial în soluţii de Business Intelligence. Un alt beneficiu al solutiei este că cele patru module din care este formată pot fi implementate separat, în funcţie de nevoile specifice ale companiei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite