Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Outsourcing >> Stiri si comunicate

InCrys: creștere de 18% pe outsourcing

21 Iulie 2010



InCrys, companie românească de consultanţă şi servicii IT complete, anunţă creşterea cifrei de afaceri pe semestrul 1 al anului cu 18% faţă de perioada similară a anului trecut. Compania, specializată în servicii de outsourcing de software şi soluţii complete de hardware şi networking, a realizat o cifră de afaceri de peste 2,34 milioane de euro în primele şase luni ale anului, comparativ cu 1,98 milioane de euro în perioada similară din 2009 . De altfel, InCrys estima la începutul anului o creştere semnificativă pentru anul în curs, de minim 15%, atât din punctul de vedere al cifrei de afaceri cât şi la nivelul numărului de angajaţi.
În condiţiile în care, potrivit analiştilor, segmentul de soft şi servicii poate creşte în acest an cu 10%, InCrys şi-a crescut afacerile peste media pieţei de profil.
InCrys, care a fost înfiinţată în iulie 2000 cu capital integral românesc, activează pe piaţa de software atât în regim de furnizor independent de servicii, cât şi în regim de outsourcing.
Compania se află în proces activ de recrutare, căutând mai ales specialişti cu profil de dezvoltare software (în special în limbajele de programare .NET şi Java – JEE şi Swing), software packaging şi testare. InCrys are în acest moment o echipă formată din 143 de specialişti care derulează proiecte complexe de outsourcing de software. Compania a angajat deja 18 oameni în 2010, şi va depăşi estimările făcute în acest sens la începutul anului.
„În contextul creşterii numărului de proiecte externe, vom continua şi angajările, pentru a ne putea completa portofoliul de competenţe tehnice. Sperăm că va fi menţinută măsura de a nu impozita salariile programatorilor, pentru a putea păstra avantajele de cost pe care le are industria românească de outsourcing software”, declară Gheorghe Paşc, General Manager InCrys.
Pe termen mediu, InCrys ia în calcul şi accesarea unor fonduri europene pentru dezvoltarea unor soluţii software proprii, pentru industrii precum farma sau banking.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite