Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Provision: test gratuit cu soluțiile de securitate Zscaler

22 Iulie 2010



Este foarte simplu sa beneficiezi de avantajele oferite de Zscaler: solutia poate fi testata fara niciun cost. Nu e nevoie sa instalezi in retea software sau echipamente hardware. Conform Gartner Research Group, Zscaler este cel mai vizionar vendor in piata Secure Web Gateway si a fost recomandat de acest insitut ca “alegerea perfecta pentru orice organizatie”. Milioane de utilizatori din peste 140 de tari folosesc servicii de securitate de la Zscaler in fiecare zi. Companii din toate verticalele, financiar, productie, retail, institutii guvernamentale, educatie, companii multinationale au mutat securitatea angajatilor catre Zscaler.


Zscaler Security
Serviciile Zscaler sunt asigurate de cele peste 40 de centre de date raspandite in toata lumea, inclusiv in Bucuresti, care furnizeaza acces pentru toti angajatii, fie ca sunt localizati in birourile companiilor sau conectati la internet din hoteluri, puncte de acces, benzinarii sau chiar din locatii situate in afara tarii. Pe masura ce angajatii calatoresc, politicile se muta odata cu ei catre cel mai apropiat nod Zscaler. In acelasi timp, tehnologia NanoLog garanteaza ca toate logurile sunt corelate si sunt disponibile administratorilor in timp real. Arhitectura Zscaler a fost construita de la zero pentru a livra Security as a Service fara niciun compromis.


Zscaler furnizeaza un cuprinzator set de servicii in the cloud pentru a reduce riscurile si pentru a simplifica administrarea IT – servicii de filtrare URL, protectie antivirus si antispyware, securitate in lumea Web2.0, protectie impotriva scurgerii de date si control al latimii de banda. Imbunatatit cu tehnologii de varf si folosind cea mai rapida platforma hardware din industrie, nodurile Zscaler proceseaza toate serviciile fara pierderi vizibile de performanta. Mai mult decat atat, recent Zscaler a lansat un serviciu revolutionar care integreaza securitatea web cu securitatea e-mail si care ofera un nivel ridicat de protectie precum si raportare unificata intr-o singura consola de raportare.


Provision Software Division este unic distribuitor Zscaler in Romania. Pentru o evaluare a solutiei trebuie doar sa trimiteti un mesaj la adresa cristian.niculae@provision.ro pentru a seta un cont gratuit de 30 de zile.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite