Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

DR Drumuri și Poduri Cluj implementează un ERP online

23 Iulie 2010



ASiSplus ERP este sistemul informatic integrat pentru implementarea caruia a optat conducerea Direcției Regionale Drumuri și Poduri Cluj. Alegerea facuta vine ca urmare a existenței componentei on-line ASiSria in cadrul ERP-ului ASiSplus, dar și a colaborarii de lunga durata cu compania de IT - Alfa Software S.A. Am cautat o soluție care sa corespunda nevoii noastre de a urmari cat mai bine proiectele in desfașurare la nivel de Regionala. Aceasta insemna sa avem informații in timp real de la cele 7 secții ale Regionalei, iar secțiile sa colecteze eficient informațiile de la districtele din componența lor. Tehnic vorbind, ceea ce cautam parea un deziderat costisitor și deci, greu de atins, avand in vedere situația economica dificila cu care ne confruntam și noi. Dar soluția celor de la ALFA SOFTWARE a convins nu doar prin costurile deosebit de reduse pe care a trebuit sa le suportam, ci și prin tehnologia de varf propusa. a afirmat dna Zoița Bumb, Director Adjunct Economic la D.R.D.P. Cluj.
Drumuri si poduri
D.R.D.P Cluj are ca obiectiv major administrarea rețelei de drumuri și poduri din partea de nord-vest a țarii, Regionala fiind alcatuita din 7 secții (Alba-Iulia, Baia-Mare, Bistrița, Cluj, Oradea, Zalau, Satu-Mare) și 56 de districte. Datorita dispersarii activitații in cele 56 de districte ale Regionalei, se cauta o soluție informatica care sa permita colectarea și transferul datelor in timp real la sediul central, dar o astfel de soluție presupunea in mod tradițional achiziționarea și deci construirea unei rețele extinse de servere și calculatoare, implementarea la fiecare district a sistemului integrat și nu in ultimul rand, o perioada lunga de timp in care activitatea personalului ar fi fost afectata de procesul de implementare. Cat privește transmisia de date, propunerile clasice au vizat realizarea ei prin remote desktop connection sau prin replicare. Echipa de la ALFA SOFTWARE a venit insa cu o altfel de propunere: transmisia de date sa se realizeze prin Internet, prin intermediul componentei ASiSria. Acest lucru inseamna in mod automat economie de resurse pentru infrastructura IT, tehnologie de varf și timp scazut pentru implementare.
ASiSria este o componenta a sistemului integrat ASiSplus care permite operarea de documente primare la punctele de lucru ale companiilor. Caracteristicile de baza ale acestei componente sunt faptul ca ea ruleaza intr-un browser de Internet pe calculatoarele client fara sa necesite instalare, se conecteaza la baza de date ASiSplus, iar operarea prin ASiSria direct pe serverul central (de la sediu) da efect in timp real asupra bazei de date.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
somatul
eu am platit taxa de drum pe tot anul si am chitanta ,cautati un prost care a aruncat chitanta si trimiteti somatie (bani care ii cereti ilegal la ce ii folositi)?
08 Februarie 2012, 02:25:51
somatul
eu am platit taxa de drum pe tot anul si am chitanta ,cautati un prost care a aruncat chitanta si trimiteti somatie (bani care ii cereti ilegal la ce ii folositi)?
08 Februarie 2012, 02:25:52