Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Scopia, sistem de videoconferință HD

23 Iulie 2010



Eltek Distribution aduce in Romania Scopia VC240, un performant sistem individual de videoconferinta de la renumitul producator israelian Radvision. Avand integrate unele din cele mai noi tehnologii, sistemul ofera utilizatorilor toate beneficiile unei comunicari video cu o calitate ireprosabila. In ianuarie 2010 SCOPIA VC240 a primit premiul de excelenta la categoria “Unified Communication” din partea Technology Marketing Corporation.
Scopia
Sistemul ofera utilizatorilor toate avantajele unei comunicatii video HD cu un cost mult mai mic decat cel al solutiilor hardware, sporind in mod semnificativ ROI-ul implementarii unei solutii de videoconferinta.


Sistemul include un display Samsung de inalta rezolutie, cu diagonala de 24”, cu tehnologie H.264 SVC (Scalable Video Coding) care minimizeaza erorile cauzate de pierderea de pachete. Are difuzoare de inalta fidelitate si microfoane cu functie de anulare a ecoului, rezolutii video HD 720p 30fps, utilizand o latime de banda de numai 750kbps.
Are functii integrate dual video H.239, care permit schimbul facil de date si prezentari intre PC si alte sisteme, functionare ca un desktop individual de videoconferinta, dar si ca un monitor de inalta rezolutie pentru PC, plus o interfata foarte prietenoasa cu utilizatorul, incluzand facilitati precum ultimele apeluri efectuate, istoricul detaliat si lista de contacte.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite