Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

S600, O nouă dimensiune în navigare

25 Iulie 2010





Mio Technology lansează pe piaţa din România cea mai nouă gamă de navigatoare S600, care se remarcă prin liniile de design fluide, pentru confort în utilizare, şi prin ecranul panoramic cu o diagonală de 5-Inch (12,7 cm), pentru o experienţă de navigare intuitivă, subliniată de noile funcţii ale aplicaţiei MIO Spirit, precum “Smart Find”, “Google Like Search” şi “Explore Mode”.

Noi inovaţii menite să îmbunătăţească experienţa navigării

Noile Mio S600 oferă o serie de inovaţii menite să îmbunătăţească experienţa de călătorie. Dintre acestea, la o primă privire se remarcă noile butoane iluminate, care permit întoarcerea cu uşurinţă la meniul principal sau salvarea locaţiei actuale sub forma unui POI (punct de interes), dar şi păstrarea unei anumite rute în memoria dispozitivului. În plus, funcţiile “Smart Find”, “Google Like Search” şi “Explore Mode” uşurează căutarea infomaţiilor de care aveţi nevoie pe parcursul călătoriei.


Toate informaţiile, disponibile prin accesarea unui singur buton

Accesarea printr-o singură apăsare a tuturor funcţiilor Mio Spirit, prin intermediul butonului de Meniu, simplifică navigarea, reducând timpul alocat căutărilor şi eliminând posibilitatea de a te rătăci prin meniu, fiind extrem de uşor să te întorci la meniul principal oricând ai nevoie de o nouă informaţie.


Cărţi de călătorie şi obiective turistice tridimensionale

Noile dispozitive de navigare MIO S600 oferă posibilitatea de a explora noi locaţii prin intermediul cărţilor de călătorie, pe care poţi să le împărtăşeşti cu prietenii, pentru a reveni oricând în locurile pe care le îndrăgeşti. În plus, cele mai importante obiective turistice sunt afişate 3D, pentru a te ajuta să te familiariezi cu locaţiile necunoscute pe care le vizitezi.


MIO S600 te ajută să te familiarizezi cu destinaţiile tale

Funcţia inovatoare “Text-to-speech” facilitează localizarea mai uşoară a unor destinaţii prin rostirea numelor străzilor şi a intersecţiilor, pentru a te ajuta să te familiarizezi cu noile locaţii, pe parcursul călătoriilor tale. Pe lângă aceasta, funcţia de identificare a celei mai apropiate parcări de punctul de destinaţie te ajută să salvezi timp.


Centru multimedia pentru maşina ta

Noul port AV transformă S600 într-un adevărat centru media pentru orice autoturism. Mio S600 poate reda semnal video şi audio de la un TV tunner digital, un media player sau o cameră de asistenţă la parcare.


Noul Mio S600 este disponibil pe piaţa din România începând cu această lună.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite