Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Ultima versiune a softului de navigaţie Evolio

25 Iulie 2010




Harta României nu mai are secrete pentru GPS-ul Evolio


Ultima versiune a softului de navigaţie Evolio, EvoMap 2.0 acoperă în premieră reţeua rutieră a României în proporţie de 99%. EvoMap 2.0 se livrează pe SD / Micro SD 2 GB şi conţine o impresionantă bază de date cu Punctele de Interes, precum şi locaţiile radarelor şi camerelor fixe din Europa. Cu EvoMap 2.0 beneficiaţi de update-uri gratuite pe tot parcursul anului 2010. EvoMap vă permite căutarea inteligentă a adresei sau a punctelor de interes, introducând într-un singur câmp cuvântul cheie care poate să fie oraş, stradă, cod poştal, chiar şi denumire generică în cazul Punctelor de Interes etc.


O altă noutate a lui EvoMap 2.0. este Funcţia Lane Assistance (Asistenţă Bandă Circulaţie) care permite utilizatorului de GPS să aleagă banda corectă în cadrul unei autostrăzi pentru a urma traseul către destinaţia dorită. Softul interactiv Evomap permite în premieră în România actualizarea on-line a hărţilor precum şi descărcarea gratuită de informaţii (ex:Puncte de Interes, Camere Radar, etc.) şi configurarea acestora după preferinţele utilizatorului.


În plus, noile GPS-uri Evolio sunt dotate cu noul procesor Centrality ATLAS IV Dual Core 500 şi cu noul receptor satelit SIRF STAR 4. Receptorul SIRF STAR 4 asigură o recepţie îmbunătăţită şi de 3 ori mai rapidă a semnalului satelit. Procesorul Dual Core realizează la o frecvenţă de 500 Mhz managementul paralel al sistemului de operare şi al recepţiei satelit, acest lucru asigurând viteza sporită în exploatare şi o acurateţe de poziţionare superioară.


De asemenea, Evolio a introdus un sistem inovativ de prindere magnetică a GPS-ului care permite fixarea şi desprinderea foarte comoda a acestuia. Preţurile pentru noua gamă sunt cuprinse între 99 şi 190 de euro.


Actualizarea online a GPS-uli din cateva click-uri

iMap este un software care permite actualizarea GPS-urilor Evolio cu cele mai noi informaţii. Astfel, puteţi avea pe GPS-ul dumneavoastră cea mai nouă versiune a hărţii României cât şi ultimele date cu privire la amplasarea camerelor radar şi de supraveghere a traficului. Programul mai permite actualizarea şi managementul punctelor de interes: bănci, benzinării, divertisment, hoteluri, restaurante, magazine etc. iMap poate fi descărcat gratuit de pe www.evolio.ro. iMap dispune de o interfaţă grafică intuitivă, foarte uşor de utilizat,actualizarea datelor din dispozitivul GPS făcându-se prin intermediul Internetului în câteva secunde.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite