Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Produsele Qnap, certificate Citrix pentru virtualizare

26 Iulie 2010



Produsele certificate Citrix Ready de la QNAP permit integrarea rapida cu mediile de virtualizare Citrix XenServer pentru o functionare fiabila, permitand implementarea functiilor avansate, cum ar fi inalta disponibilitate (High Availability), de echilibrare a incarcarii (Workload Balancing), migrare live prin XenMotion si altele. Aceste caracteristici ajuta la creearea unor infrastructuri virtuale extrem de scalabile si usor de gestionat. QNAP Turbo NAS poate fi accesat de serverele Citrix XenServer prin intermediul protocoalelor NFS sau iSCSI. Suportul pentru protocoalele CIFS ,AFP, si FTP permit utilizarea echipamentelor si ca share pentru partajarea fisierelor. Mecanismul "thin-provising" iSCSI permite flexibilitate in planificarea si alocarea spatiului de stocare, la crearea LUN-urilor iSCSI. In plus, cu QNAP SNC, LUN-urile pot fi mapate si mutate printre diferite target-uri iSCSI.


QnapQNAP Turbo NAS protejeaza toate masinile virtuale folosind tehnologia RAID 1 / 5 / 6 cu posibilitatea de a desemna disc-uri Hot Spare. Design-ul dual Gigabit LAN permite load balancing si "failover" intre cele doua placi pentru a permite mentinerea activa a conexiunii intre sistemele de operare care ruleaza pe XenServer si QNAP NAS chiar in cazul in care apare o intrerupere la nivelul retelei.


QNAP va ofera o performanta superioara si la preturi accesibile pentru solutiile Citrix Ready de stocare in retea. Tehnologia de virtualizare creste ritmul de dezvoltare a infrastructurii IT, creste eficienta muncii in randul profesionistilor IT, si reduce in general investitiile prin consolidarea serverelor fizice. QNAP ofera performante ridicate si de incredere prin solutiile Citrix Ready de stocare in retea care satisfac nevoile dumneavoastra in afaceri si reduce costul total de intretinere si administrare (TCO).


QNAP Turbo NAS accelereaza instalarea infrastructurii de virtualizare. Aveti posibilitatea sa implementati Turbo NAS ca NFS sau sa mapati medii de stocare iSCSI pentru XenServer. In procesul de dezvoltare software, echipele R&D si QA deseori necesita medii diferite si siteme de operare (Windows / Mac / Linux) pentru a testa o mare varietate de aplicatii. QNAP Turbo NAS este mediul de stocare perfect pentru diferite sisteme de operare in astfel de infrastructuri.
resc latimea de banda intre XenServer si echipamentele QNAP de stocare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite